Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Londra Moda Haftası'ndan Sokak Stilleri

Londra Moda Haftası'ndan Sokak Stilleri
 

Londra Moda Haftası'nın göz alıcı sokak stilleri ve Londra sokak modası...

New York Moda Haftası’nın sokak stillerinden sonra sıra geldi Londra Moda Haftası’nın sokak stillerine. 17 Eylül’de biten Londra Moda Haftası’nda günlerdir, şık bayanları ve yaratıcı kombinleri görme fırsatımız oldu. 2015 ilkbahar-yaz sezonuna ait, dünya markalarının ve dev tasarımcıların büyüleyici koleksiyonlarını inceledikten sonra, sokak stilleri ile gerçek hayata dönmekte ayrıca keyif verici oluyor. 

Londra sokaklarındaki bayanlar sonbahar serinliği ile birlikte, trikolara, ceketlere, pançolara ve hatta kabanlara sarınmış vaziyettelerdi. Kürk etollerin yanında, kıyafetlerdeki kürk detaylar ve çantalardaki kürk aksesuarlar oldukça ilgi çekiciydi. Önümüzdeki sezonun da yine kürklerle dolu bir sezon olacağını “2014-2015 sonbahar/kış trendleri” yazısında belirtmiştim.

 

New York sokaklarındaki siyah ve beyazın hakimiyeti, Londra sokaklarında da kendisini gösteriyor. Bunun yanında sonbahara yakışır griler ve soft tonlar ile sonbaharın kasvetini dağıtacak canlı ve neon renkler sokakların göz bebeği gibi. Yani Londra sokaklarında her tonuyla, tam bir renk paleti var. 

Şifon elbiseler ve etekler stiller arasında en dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor. Özellikle şifon eteklerin salaş trikolarla kombini, serin ama güneşli sonbahar için güzel bir alternatif oluşturuyor.

Her mevsimin vazgeçilmezi deriler, maskülen takımlar, oversized kazaklar ve kabanlar, kareler, çizgi desenler ve polo yakalar Londralı bayanların tercihleri arasında yer alıyor. Püsküller, tüyler ve pileler ise kıyafetleri hareketlendiren en önemli detaylardan birkaçı. Midi boy etekler ise hala en favori modellerden olmaya devam ediyor.

Londra sokakları topuklu ayakkabılara karşı spor ayakkabıların mücadelesini yaşıyor. Zarif topuklular ve uzun çizmeler, bayanları stil konusunda zirveye taşırken, beyaz spor ayakkabılar ve düz sandaletler ile bu zerafete baş kaldıranlarda bir hayli fazla.

İddialı renklerde seçilmiş çantalar, ait oldukları kombinlere enerji verirken, büyük boy el çantaları, omuza asılan çantalar ve clutchlar da oldukça popüler. Ama sezonun en çok öne çıkan çanta modelleri, tabiki en sevimli halleriyle kutu çantalar. 

Daha fazla sokak stilini "Londra Moda Haftası'ndan Sokak Stilleri" yazısında bulabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarıma "Pimood"tan ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..