Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Maral Dizisi için endişeler gereksiz

Maral Dizisi için endişeler gereksiz
 

Bir erkek sevdiğini böyle gösterince güzel ve bir o kadar seksi


Aşk ile beklenen Hazal Kaya’nın başarılı bir dizide yer alması için dünyayı ayağa kaldıran fanlar amacına ulaştı, sanatçı Maral dizisi ile Tv8 ekranlarında tekrardan yerini aldı. Partner sıkıntısı yaşayan fanlar Aras Bulut İynemli- Hazal Kaya çiftini ekranda görmekten çok mutlu oldular. Bu konu ile ilgili bir yazımı sizlerle paylaşmıştım, bence “Efsane” yarattılar. Rollerine iyi girdiler, gözlerinden saçtıkları ışık izleyenlerin gönüllerine ulaştı.

Sezon finalinin 13. Bölümle birlikte olması izleyenleri üzdü. Bu dizinin kontratında 26 bölüm yayın garantisi var yani en az 13 bölüm daha izlemeye devam edeceğiz. Tv8 yayın politikası gereği erken final yapmak zorunda olma nedeni Survivor All Star’dır. Gördüğünüz gibi haftanın 7 gecesi yayınlanan Survivor dizisi ancak 3/7/2015 tarihinde sonuçlandı. Haliyle Maral dizisini yayınlayabilecekleri saat ve gece kalmamıştı,  ara vermek en iyisiydi.

Henüz ne zaman tekrar yayına alınacağının kesin tarihi belli olmadı ama mutlaka en az 13 bölüm daha Tv8 ekranlarında gönlü, yüzü kadar güzel Maral ile mert adam Sarp’ın hikayesini izlemeye devam edeceğiz. Dizinin jenerik müziği en az dizi kadar ses getirdi, bu güzel Cem Tuncar’e ait.

Hayallerinin peşine takılan Maral ve geçmişin acısı ile konuşan Sarp’ın aşkını izleyenler merakla takipte. Yönetmen Deniz Koloş ve ekibinin diziden ayrılması acabaları çoğaltırken aslında sektörde bu tarz yaklaşımlar olmaya başladığına dikkat çekmek için buradayım. Başarılı yönetmenler ( evet, Deniz Koloş’un ilk bağımsız işi ama deneyimi oldukça fazla)  yeni dizilerin atmosferlerini oluşturduktan sonra görevlerini yeni nesil yönetmenlere devrediyorlar. Bu ne ilk olacak ne de son! Renkler, dekorlar, ışık,… 13 bölümde Maral: En Güzel Hikayem dizisinin tarzını ve tavrını yansıtabilecek duruma geldi, şimdi sıra başkalarının adını jeneriğe yazdırma zamanı.

Hayatta adınızı yazdırmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..