Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir 15.Bölüm / Mira & Yaman arasına kara kedi girdi!

Medcezir 15.Bölüm / Mira & Yaman arasına kara kedi girdi!
 

Star TV.in süper aşk dizisi Medcezir 15.Bölüm bütün tadıyla devam ediyor. Gelin görün ki Mira’nın kıskançlık krizi tuttu, Yaman ile aralarına kara kedi girdi. Sevilen dizinin reytingleri her Cuma olduğu gibi AB’de 1.ci, Total’de de ikinci olmuş.

Serez çifti sabahın erken saatinde eve dönerler. Evde parti verildiğini, ortalığın perişan halini görürler. Selim Bey Mert’in odasına çıkar, Eylül ile koyun koyuna uyuduklarını görür. O kadar şaşır ki, ağzını koyacak yer bulamaz, adeta oğluyla övünür. Hemen evden ayrılırlar Asım Bey ile yapacakları toplantıya giderler.

Fotoğraf: Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı geldi: http://bit.ly/1ciozPx #medcezir 

Ender Hanım Yaman’a bakmış, odasında yoktu. Mira ile sahile sabah kahvaltısına gitmişlerdi. Baş başa iki sevgili dün akşamı konuşarak çaylarını yudumlarlar. O kadar çok mutlular ki anlatamam. Ender Hanım Yaman’ı arar, geldiklerini bildirir. Yaman ile Mira evi toplamak için hemen dönerler. Mert’i de uyandırıp hep beraber ortalığı toplarlar. Mert dün akşam Eylül’e anı defteri ve resimleri göstermiş, Eylül iFotoğraf: Yeni bölüm zamanı!
Twitter'da etiketimiz #kıskanırım
www.startv.com.tr 

İnanılmaz mutlu olmuştur. Hala dün akşamki tatlı anları düşünmektedir.

Yaman Mira’yı bisikletle sahilden eve getirir, çığlık çığlığa eve gelirler.

Asım Bey, kızları ve damadı Selim Bey dörtlü toplantı yapar. Küçük kızı Sedef’e şirketle yetki ve sorumluluk, Ortadoğu projesini ona verir. Ender bozulsa da pek belli etmez. Yaman’ın zarar verdiği örnek evin parasını onlardan ister.

Temizlik anında Leyla, Yaman’ı arar, duyan Mira bozulur, hafifçe içi burkulur. Leyla, ara beni mutlaka der ve telefonu kapatır. Leyla, buralardayım gitmeden bir görüşelim dedi lafı ortalığı gerer. Mira Yaman ile Leyla’nın yakınlık derecesini sorgular, bu konuda Eylül ile konuşurlar.

Kenan’a hapishaneye sürpriz bir ziyaretçi gelir. Gelen babasıdır. Kenan’a bir para sözü verir. Kenan da kendisini Avukat Selim Bey ile ziyarete gelen kardeşi Yaman’a bir hesap açtırıp, bu parayı saklamasını ister.  Daha sonra 100 lira Selim Bey teslimatı gibi hesaba yatırılır. Selim Bey Yaman’a yılbaşı hediyesi olarak bu hesabı açtırmış ve bin lira yatırmıştı. O sıra bu yüklü para işi çıkar, Selim Bey, Yaman’a para kaynağını hemen sormaz sonraya bırakır.

Sude Hanım, bir gazeteci arkadaşından Sedef Hanımın Entel bar seksi dans görüntülerini ele geçirir. Asım Bey ile görüşemez. Sedef’in şirkette yetki aldığını öğrenince Ortadoğu ortaklarına pas eder. Ortadoğu projesi iptal olur. Sude amacına ulaşır.

Eylül, Mert için ben bu şebeğe aşık oldum galiba diye Mira’ya söyler. Sonra eve Ender Hanım ve Selim Bey gelirler. Gençler de okula gideler.

Selim Bey, arazi davasıyla ile ilgili aldığı çeki, Asım Beye verir Yaman’ın sebep olduğu hesabı kapatır.

Sude Hanım, Yaman konusunda Mira’ya Yaman’ı hiç sevmediğini ve hiç yakıştırmadığını söyler. Kararı Mira’ya bırakır, taktik değiştirir, iyi niyet gösterisi olarak da Yaman’ı yemeğe davet edeceğini söyler.

Yaman, Mira’yı alacağı hediye için çok çalışması lazımdır. Birkaç gün Mira’yı ihmal eder, Mira işyerine gider, Annesinin yemek çağrısını söyler. Mira yılbaşında ne yapacağız diye sorar. O gün öğle yemeğini b eraber yiyebilir miyiz diye sorar, Yaman vaktim yok ayaküstü yiyorum der.

Fotoğraf: Yaman ve Mira arasında Leyla tehlikesi! 
http://bit.ly/1csZscH 

Eylül, Leyla’nın internetten Profil sayfasına girmiştir. Yaman ile çekilmiş fotoğrafları Mira’yı gösterir. Mira görünce çok bozulur. Öğle yemeği için sandviç yaptırıp Yaman’a giderler. O sıra Leyla Yaman’a gelmiştir. Bir dolu hediye almış, Yaman’a paket yaptırmak ister. Arkadaşı ben paketlerim der ve Yaman sandviçini yerken Leyla peşine takılır. O sıra Mira ve Eylül onları görürler. Mira çok üzülür. Yaman’ın telefonlarına cevap vermez. Mira, tek istediğim bana yalan söyleme demiştim, bana yalan söyledi, der.

Yaman Mira’ya telefon eder, Mira soğuk cevap verir.  Akşam eve uğrar, hizmetçiye Mira uyuyor der. Annesi Sude dalga geçer, yemeği erteliyoruz galiba. Sabah karşılaşırlar, Mira’yı öpmek ister, öpme fena soğuk aldım. Yaman çay içelim dese de kulübe gitmem lazım.

Kulüpte herkes yılbaşı hediye paketlerini hazırlar, Orçun, Doruk herkes oradadır. Mira Yaman’ın olmayışını çok üzülür, burkulur.

Ortadoğu projesinin iptal edildiğini Ender babasına söyler. İnternetten Sedef’in görüntülerini gören Asım Bey küplere biner, Sedef kardeşi Ender’i suçlar.

Ayşe, Yaman’ı arar yarın akşam sekizde bizde ol, mutlaka der. Yaman, arkadaşın babasının nikahı var dese de gitmeyi kabul eder.

Sedef nikâha sarhoş gelir, bir rezalete daha imza atar. Yaman, Eylül’ün babası Barış Beyin nikâhına gelemez. Yaman,Tozludere’ ye Ayşe’lerin evine gitmiştir. Leyla bu işi tezgâhlamış, Ayşe’nin Giray ile yüzük takma merasimine bahane etmiştir. Mira, Yaman’ı arar, birazdan yanındayım der. Mira, bütün gururumu ayaklar altına alıp, günlerdir sormadığım soruyu sorucam, şu an Leyla’nın yanında mısın? O an Leyla seslenir, Yaman, önemli bi şey mi var? Yaman, evet düşündüğün gibi bi şey değil, gelince anlatırım, der.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Mert’in sorusuna Eylül, Yaman Mira’yı aldatıyor lafı soğuk rüzgârlar estirir. Mert, Yaman’a mesaj atar, gittikleri yeri söyler. Mira sahnede  “İçim yanar, içim kanar, isyanım var” şarkını söyler, Yaman gelir onun şarkısının sonunu dinler. Mira sahneden iner. Yaman, konuşabilir miyiz. Mira bana yalan söylersen her şey biter, demiştim. Seni bi daha görmek istemiyorum. O an Yaman yıkılır. Mira böyle olmaz der ve kolundan tutar, Araya Orkun girer, Yaman Orkun’a öyle bir kapa atar ki, yere düşer. Mira Yaman’a yeter, Tozludere’de değilsin, kendine gel, istemiyorum artık seni. Çık git hayatımdan. Yaman Öyle mi? Mira, Öyle… Yaman döner sırtını arkasına baka, baka, gider, 15.i bölüm burada sona erer. Halil Sezai’nin duygulu parçası “İsyanım var” şarkısı çalar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Bu son sahne herkesi salya sümük ağlattı. Olmadı be Mira, anlayıp dinlemeden yargısız infaz yaptın. Yaman’a yapılır mı bu? Hem kendini hem de, Yaman’ı ağlattın. Yaman’ın saklayamadığı gözyaşları inanın bir erkek olarak beni de ağlattı. İki haftadır mutlu bölüm sonu izliyorduk. Bu hafta 15.Bölüm inanın herkesi çok üzdü. İyi yapmadın Ece abla be… Acı son ile…

Bu izleyici, Mira ile Yaman’ın aralarındaki kara kedinin gitmesi için bir yıl, 2014’ü mü bekleyecek!

Tebrikler Ay Yapım, Tebrikler Çağatay Ulusoy, Tebrikler Serenay Sarıkaya iyi ki varsınız.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Not: Görseller internetten alınmıştır. 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..