Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir 53.Bölümde Yaman Vuruldu, Çağatay Ulusoy diziden ayrılıyor mu?

Medcezir 53.Bölümde Yaman Vuruldu, Çağatay Ulusoy diziden ayrılıyor mu?
 

Ay Yapım’ın çok konuşulan, Sosyal Medyada ses getiren dizisi Medcezir dün akşam Yaman’ın vurulması ile yürekleri ağza getirdi. Nadir Beyin adamı Cangiz tarafından pompalı tüfekle bölüm sonunda sırtından vuruldu. Önce Selim Beyin sol koluna kurşun isabet etti. Acı ile kıvranan manevi babasını gören Yaman, ikinci kurşundan korumak için kendisini siper etti. Bu esnada gelen kurşun sırtına isabet etti. Selim’in kollarına yığılan Yaman, Selim Beyin Yaman… Oğlum… Yardım edin oğlum ölüyor sözleriyle gözlerini kapattı. Bu acı sahneler, izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Şimdi ne olacak? Yaman öldü mü? Yoksa ağır yaralandı mı? Yaman ölürse diziden ayrılacak demektir. Haftaya 54.bölümde bu sorunun cevabını bulacağız.

Bilindiği gibi Aralık ayı başında Sina Koloğlu köşesinde, Tv8’de Hazal Kaya’nın 'Maral' dizisinde, Aras Bulut İynemli değil Çağatay Ulusoy’un oynayacağını iddia etmişti. Ben bu habere her ne kadar asparagas haber desem de, ateş olmadan duman çıkmaz derler ya… Koloğlu’nun da kulağına böyle bir haber çalındı ki, bu haberi yazdı. Söz konusu kanaldan Çağatay Ulusoy’a teklif gelmiş olabilir. Daha sonra bu habere paralel bir haber daha çıktı. Nihat Doğan'a Survivor All Star yarışmasına katılması için teklif götürülmüş. Haberde, Nihat Doğan’ın istediğini Çağatay Ulusoy bile istemedi. Rekor ücret isteyen Doğan, en popüler oyuncuları bile geçti diye bir haber çıktı. Bu haberden de akla gelen Çağatay Ulusoy’a da böyle bir teklif götürmüş olabilir mi?

Gelelim Ay Yapım Medcezir cephesine… Medcezir’in Yaman’ı Çağatay Ulusoy diziden yıl ortasında ayrılacak haberlerine; Bir karakter genelde diziden öldürülerek ayrılır. Medcezir’den Çağatay Ulusoy’un ayrılması için Yaman’ın öldürülmesi gerekir. Ve dün akşam 53.bölümde o oldu, Yaman vuruldu. Sahneye bakılırsa Selim Beyin kucağında can verdi. Ender Serez de (Mine Tugay), trafik kazasında öldürülmüş diziden ayrılmamış mıydı. Çağatay Ulusoy’un ilk dizisi Adını Feriha Koydum’da Feriha da (Hazal Kaya) kurşunlara hedef olmuş, öldürülmüş diziden ayrılmıştı.

Ekran AlıntısıMD53.YAMAN

Yaman gerçekten öldü mü? Yaman’ın ölmesi diziden ayrılması demek olduğu herkes biliyor. Bütün bunlar olumsuz seneryolar. Ben kendi adıma Yaman’ın ölmediğini, sadece yaralandığını, diziden ayrılmayacağını söylemek istiyorum.

Ekran AlıntısıMD53.4

Bu dizi devam edecek, Çağatay Ulusoy da Medcezir’den ayrılmayacak. Bütün bu dedikoduları desteklercesine böyle bir sahne gerekli miydi? Akıllı senaristimiz Ece Yörenç, diziye heyecan katmak, reyting almak, ilgi çekmek ve bu dedikodu rüzgarlarını kendi lehine çevirmek  için düşünmüş ve senaryoyu böyle yazmış olabilir.

Ekran AlıntısıMD53.SON2

Çağatay Ulusoy’un da şayet doğru ise bu teklifi de kibarca red ettiğini düşünüyorum. Geçen yaz aylarında böyle bir teklif kendisine yapıldığınını Akşam Gazetesi’nden Önder sarıoğlu yazmıştı. Bir üst düzey Tv yöneticisi iki film projesi için imza atması karşılığında hemen iki milyonu ödemeyi teklif etmişti.  Çağatay Ulusoy’da nazik bir cevapla reddetmişti.

O zaman Ulusoy, ‘Her şey yolunda giderken sadece para için bilinmez bir projeye imza atıp, bulunduğum noktayı tehlikeye atamam’ demişti. Çağatay Ulusoy’un şayet bu duruşu devam ediyorsa, Medcezir’den de ayrılmayacak, sevenlerini üzmeyecektir.

Peki ne zaman olur, Medcezir sezon sonunda final yapar, bu işler olur. İstediği parayı da, rolü de kapar. Yanlış anlaşılmasın, ben de herkes gibi Hazal Kaya ile oynamasını isterim, ama şimdi yeri ve zamanı değil. Daha önce de yazdım, önümüzdeki yaz Çağatay Ulusoy çekeceği sinema filminde pek ala Hazal Kaya ile oynayabilir. Tabii Hazal Kaya'nın kabul etmesi şartıyla.

Şurası bir gerçek ki, Çağatay Ulusoy’un ayrıldığın haftasında Medcezir zorunlu final yapmak zorunda kalır, bu böyle biline…

Hem Medcezir, hem de Çağatay Ulusoy hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden sayfasından kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..