Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir / Çağatay Ulusoy & Ece Yörenç Güney Kore yolcusu!

Medcezir / Çağatay Ulusoy & Ece Yörenç Güney Kore yolcusu!
 

Star Tv'nin iddialı dizisi ‘Medcezir’, uluslararası dizi endüstrisinin büyük ilgi gösterdiği Seul Drama Ödülleri’nde iki dalda finale kaldı.

Milliyet.com.tr magazin servisinin haberine göre, 50 ülkeden 209 başvurunun yapıldığı organizasyonun ön elemelerinde 24 drama ve 28 kişi finalist olmaya hak kazınırken ‘Medcezir’ ise ‘En İyi Dizi’ ve ‘En iyi Erkek oyuncu’ kategorilerinde favoriler arasında gösteriliyor. Güney Kore’nin başkenti Seul’de 4 Eylül’de grçekleştirileceködül törenine Medcezir’in senaryo yazarı Ece Yörenç ve başrol oyuncularından Çağatay Ulusoy da katılacaktır. Ulusoy’un ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisindeki rakipleri arasında Benedict Cumberbatch ve Falco dizisinin başrol oyuncusu Sagamore Stevenin gibi isimler yer alıyormuş.

Geçtiğimiz Nisan ayında Ay Yapım bu yarışmaya 3 dizisi ile katılmıştır. Kara Para Aşk ve Kurt Seyir ve Şura finale kalamamıştır.

Medcezir dizinsinden 10-15 dakikalık kısa alıntı sahnelerle gösterilmiştir. 1.Bölümden Kenan’ın araba çalma sahnesi, 15.Bölümde İsyan şarkısı sonrası Mira’nın Yaman’ı git buradan sen Tozludere’ye aitsin ayrılık sahnesi, ve 19.Bölümde Hale’nin Mira’yı kaçırması ve Yaman’ın araba ile heyecanlı takibi gibi sahneleri gösterilmiştir.

BqFGyoDIgAA7WyO ece-cu

4 Eylül tarihinde yapılacak ödül törenine dileriz Medcezir’in ödülünü Ece Yörenç alacak, En iyi Erkek Oyuncu dalında da Çağatay Ulusoy ödülle dönecektir.

Medcezir yeni sezona 39.bölümü ile önümüzdeki 5 Eylül Cuma akşamı Star ekranlarına dönüyor.

-medcezir-kore-yolcusu-4724869

Süper dizinin yeni sezon tanıtım Fragmanı sosyal medyada oldukça ses getirdi ve izlenme rekorları kırdı. Kibariye’nin “Sil Baştan” şarkısı da diziye başka bir anlam kattı. Medcezir, biraz arabeske mi kayıyor? Sorusunu akla getirdi.

Medcezir dizisi ve başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, 5 Eylül akşamı yeni bir ünvan ve de sevinçle yeni sezonuna başlaması ümidiyle…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten alınmıştır

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..