Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir'den ilk açıklama geldi, yeni sezon çekimleri başladı!

Medcezir'den ilk açıklama geldi, yeni sezon çekimleri başladı!
 

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı ekranların fenomen dizisi "Medcezir"in çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

 

"GERİ DÖNÜYORLAR!"

 

MEDCEZİR'İN ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

 

SETTEN İLK KARELER!

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı ekranların fenomen dizisi "Medcezir"in çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Deniz kenarında gerçekleşen sahnelerden ilk kareler basına yansıdı.

 

MİRA         YAMAN MIRA

medcezir 1         medcezir 2

 

İLK TANITIM ÇOK YAKINDA!

Eylül ayının ilk haftalarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin 2. sezonuna ait tanıtım videosu çok yakında Star TV ekranlarında olacak. Ve o 2.Sezon ilk tanıtım Fragmanı yayınlandı. Medcezir... Yoğun bir dalga sesi, azgın dalgalar kıyıya vuruyor. Gel-gitler. Fonda öten martı sesleri. Mira sahilde dalgaların arasında. Son derece mutlu gülümsüyor.

Ekran Alıntısı.PNG medcezir-mira

Ve Yaman başını kaldırıyor, Mira'ya doğru bakıyor. Ve devamı Cuma'ya. İlk tanıtım kısa ve öz. Medcezir, dev dalgalar gibi geliyor.

 

Ekran Alıntısı.PNG medcezir-yaman

 

NEREDE KALMIŞTIK?

 

Sude (Şebnem Dönmez) ve Asım Şekip Kaya'nın (Can Gürzap) olaylı düğünüyle geçtiğimiz sezona nokta koyan Medcezir'de; Amerika'ya gitmeye hazırlanan Mira (Serenay Sarıkaya), Yaman'ın (Çağatay Ulusoy) kendisinden ayrılma ve İzmir'e yerleşme planını öğrendiğinde büyük bir acı yaşamıştı. Düğün gecesi Selim ve Ender'in geçirdiği korkunç kaza ise izleyenleri şoke etmişti.

Yaman ve Mira ayrıldı mı? Mira Amerika'ya Yaman ise İzmir'e gitti mi? Hayatını kaybeden Ender'in ardından Selim ve oğulları Mert neler yaşadı? gibi birçok sorunun cevabı çok yakında Star TV’de olacak.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini Ece Yörenç'in yönetmenliğini ise Ali Bilgin'in üstlendiği Medcezir, yeni sezona yine damga vuracak.

Ay Yapım'ın süper dizisi Medcezir, Star Tv ekranlarında muhtemelen 5 Eylül, ya da 12 Eylül akşamı sevenleri ile buluşacak. Tanıtım filmi de önümüzdeki günlerde yayınlacak. Yeni sezonun ilk bölümü olan 39.bölümün ne zaman başlayacağını hep birlikte öğreneceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.


Abdurrahman Balcılar


Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com


Not: Kaynak haber ve görseller Medcezir basın bülteni.
 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..