Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '16

 
Kategori
Güncel
 

Men Dakka Rakka!..

Men Dakka Rakka!..
 

internetten alınmıştır


Arapların bir sözü vardır; "men dakka dukka", derler...Bunun anlamı  bizdeki "eden bulur" ya da"çalma el kapısını çalarlar kapını" gibidir.

Arapların, "Men dakka dukka"sı şimdi Rakka şehrinde gerçekleşiyor...Bu yüzden başlığı "men dakka Rakka", diye koydum.

Amerika, Türkiye'den umudu kesince Ortadoğu'daki müstevli emellerini terörist Kürtler üzerinden yürütmeye başladı. Bunu daha önce de bir yazımda belirtmiştim..."Kemalist" Türkler, Türkiyedeki iktidarı kaybedince, Amerika Komünist  Kürtlerle iş tutmaya başladı.

http://blog.milliyet.com.tr/turkiye-de--kemalist-turkler--iktidari-kaybedince-amerikan-jandarmaligi--komunist-kurtlere--kaldi-/Blog/?BlogNo=523096

Kemalist Türkler demem, Türkiyede siyaseti darbeler yoluyla dizayn eden "askeri vesayet" unsurlarının kendilerini böyle ifade etmelerindendir...YPG/PYD ve PKK'nın da Marksist olduğunu herkes biliyor.

ABD için, ideoloji, din, mezhep vesaire hiç farketmiyor...Esasen tüm emperyalistler için böyledir...Onlar, kimi kullanabiliyorlarsa onu kullanırlar...Bir zamanlar düşman oldukları Şii İran'la şimdi dost olmaları da bundandır.

Türkiye, son yıllarda Amerikan jandarmalığını kabul etmediği ve bölgede kendi siyasetini yürütme yoluna girdiği için ABD kendine yeni müttefik olarak silahlı Kürt yapılarını seçti...Bunları kendi "kara gücü" olarak lanse etti.

Bahanesi DAEŞ olan bu "kirli ittifak"'ın hedefi de Türkiyedir...Siyonist yönlendirmeli ABD politikalarının amacı Türkiye'yi güneyden kuşatarak, elini kolunu bağlamaktır. Amerika'nın, Türkiye ile NATO müttefiki olduğu halde ısrarla PKK uzantısı PYD/YPG ile iş tutuyor olması bundandır.

Bu bölgede güya bağımsız bir Kürt devleti kurulacak ve Kürt kantonları birleşecek...Asıl hesap, elbette daha önce de defaetle yazdığımız gibi "arz-ı mevud" alanının kaos yoluyla İsrail'in istediği kıvama getirilmesi...

Bölgede bunu önleyecek tek güç vardır: Türkiye!...Ne İran, Ne Suudi Arabistan ne şu ne bu...Sadece Türkiye siyonizmin bu ezeli oyununu okuyabilir ve önleyebilir. Bunu bölgedeki İsrail de, Amerikadaki İsrail de çok iyi biliyor. Bilmeyenler, her zamanki gibi piyon olarak kullanılanlardır.

PKK'ya hendek kazdırırak Türkiye'yi Suriye ile ilgilenemez hale getirmek istediler ama çok şükür ki, o hendeklerin altında piyonları kaldı...Şimdi, Türkiye'yi durdurmak için başka yollar deniyorlar: DAEŞ'in başkenti olduğu iddia edilen Rakka'ya ABD/PYD ittifakının "fetih planı" da bunun bir parçası.

Ne var ki,  bu kirli plan Amerika ve "müttefiki"nin elinde patlayacak...ABD, Vietnamdan beter bir halde bölgeyi terketmek zorunda kalacak...ABD bölgeyi terkettikten sonra, burada kalan müttefiklerinin neler yaşayacağını ise söylemeye gerek yok.

İşte tam o zaman Arapların "Men dakka dukka" sı gerçekleşecek...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..