Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '15

 
Kategori
Kadın Modası
 

Moda rüzgarlarını, K.Yaka estirecek

Moda rüzgarlarını, K.Yaka estirecek
 



Karşıyaka’da, pek yakında moda rüzgarları esecek, sahnelerden sokaklara taşacak, K.Yakalıların beğenisine sunulacak.

Belediyeler, son  6-8 yıldır, epeydir sürdürdükleri halka dönük sosyal faaliyetleri, halkı ile paylaşırken bir çeşit güzel ve olumlu şeylere imza atıyorlar. Taşrada da niçin bu faaliyetler yok. Ben öyle taşra bilirim ki,  Romanlara hala daha Çingene derler. Ve onlar için,  parmaklarını kıpırdatmazlar. Onlara  nikah cüzdanı bile  vermezler. Onlar için  eğlenceler, günler tertipleyip, birlikte eğlenmezler.. Görenek meselesi tabi. Bu gün belediyeler, katı tutumlarını terk etmiş vaziyetteler. Bu, sevindirici bir şeye.


Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde 4-5-6  Nisan tarihleri arasında Bostanlı'da gerçekleştirilecek olan İzmir Fashion Week Summer 2015 için hazırlıklar tamamlandı. Moda rüzgarını Karşıyaka'da estirecek olan ünlü tasarımcılar Nur Karaata, Yiğit Eryendi ile Ayya Design ismiyle Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek birbirinden özel kreasyonlar hazırladı.




MODA DOLU ÜÇ GÜN:

Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğinde gerçekleştirilecek olan dev organizasyon, 4 Nisan günü saat 14.00'te workshop ile başlayacak. Aynı gün; cilt bakım uygulamaları ve saç şovu da gerçekleştirilecek.


İDDİALI TASARIMLAR:

Açılış gününde ayrıca; Ayya Design tasarımcıları Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek "Esaret ve Özgürlük" temalı defile gerçekleştirecek. Ünlü tasarımcı Nur Karaata da 2015 yazına özel hazırladığı iddialı mayo kreasyonunu da beğeniye sunacak.


HER GÜN AYRI DEFİLE:

Organizasyonun ikinci gününde İzmirli tasarımcı Yiğit Eryendi Büyülü Hikaye ismini verdiği koleksiyonunda; feminen, güçlü ve romantizm havası hissettirecek. Çiğdem Akın da hazırladığı kreasyon ile moda tutkunlarının karşısına çıkacak. Son gün ise Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri kendi hazırladıkları tasarımları paylaşacak. Moda günleri boyunca, gün içinde söyleşiler ve workshoplar da gerçekleşecek

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..