Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Moda takıntısı

Moda takıntısı
 

nedir bu moda takıntısı?


Başlarda masum gibi görünse de kişi saçma bir düşünce olduğunu bilir ama bu düşüncenin gelişini kendi başına durduramaz ve kontrol altına alamaz. Aksine, takıntılı düşünce, kişiyi kontrol altına alır. Düşünce geviş getirir gibi beyinde tekrarlanır ve saatlerce hatta günlerce sürebilir. Özellikle kadınlarda görülen takıntılar, çoğu zaman hastalık boyutuna ulaşabiliyor. Takıntılar günlük hayatımızı nasıl etkiliyor? Sebepleri neler? Tedavisi mümkün mü? 

Bunların en göze çarpanı moda takıntısı..
Moda genel kullanımyla insanların, belirli bir zaman periyodundaki, daha çok giyim ile ilgili tercihlerine referans eden popülaritesi yükselen genel giyim tarzına verilen isimdir. Kısa olarak moda'nın anlamı geçici yeniliktir.

Eskiden bir ülkenin Kralı ve Kraliçesi'nin giyim tarzı o halka örnek oluyordu. Ya da ressam, mucit vb kişiler belirgin olabiliyordu. Günümüzde o zamanların modası kullanılmamaktadır. Eğer deneyen olursa zaten dalga geçilir. Günümüzde artık insanlar kendi maddi durumuna göre almaya çalışıyor. Malesef bu da moda olduğu için yapılıyor... Bence herkesin kendi hislerine göre, kendi fikrine göre giyinmesi lazım. Herşeyde koyun sürüsü gibi davranırsak işte o zaman ne kültürümüz ne de benliğimiz kalır... Size tavsiyem kendi çobanınız kendiniz olun ve bir an önce duvara degil de önünüze bakın.... Tabi bunları yaparken doğru abartısız yapın..

 

 
Toplam blog
: 9
: 2617
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

M.E.B açık ogretım mezunu,meslegim tekstil ticareti... ilgi alanım dogru ve doyasıya yaşamak.... Mi..