Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Muhteşem Yüzyıl- Kösem Sultan’a Çağatay Ulusoy Sürprizi

Muhteşem Yüzyıl- Kösem Sultan’a Çağatay Ulusoy Sürprizi
 

Merakla beklediğimiz, ihtişamını özlediğimiz, tarih sayfalarını karıştırma heyecanını veren muhteşem proje Kösem Sultan, transferde hız tanımıyor. Projenin ne kadar önemli ve yüksek bütçeli olduğunu bize Muhteşem Yüzyıl- Aşk-u Derun ile fark ettik. Bu sefer işler daha da önemli çünkü önümüzde Hürrem ve Kanuni gibi başarılı bir proje var, haliyle de işi baştan sıkı tutmalı!

39 bölüm garantisi ile Star Tv ekranlarına gelecek olan yapım starlarını ararken tıpkı kostümler ve dekorlar gibi titiz bir çalışma içerisine girdi. Yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir demek için de muhteşem transferler yaptı. Bu sefer cast içerisinde daha çok tanınmış ve beğenilen oyuncuların yer aldığı proje 2015-2016 Eylül itibarı ile yayına girecek. Cast çalışmaları süre dursun bir biri ardına fanları çılgına çevirecek transferler yapılıyor.

 Beren Saat, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Aslıhan Gürbüz isimlerinin yanına öyle bir isim daha eklendi ki dünya yıkılıyor zannettik. Bu isim son işinin arkasından biraz ekrandan uzak durur zannettiğim Çağatay Ulusoy’dan başkası değil!

İddalı başlamak diye buna denir!

Zaten tarihin en önemli kadın figürlerinden biri olan Kösem Sultan, Çağatay Ulusoy’un da isminin oyuncu kadrosunda açıklanmasıyla çıtayı kimselerin erişemeyeceği bir noktaya taşıdı. Bundan sonra tarihi diziyi ben de çekerim diyecek cesareti yapımcılar nasıl kendilerinde bulacaklar bilemiyorum. Bu kadro sadece Türkiye’yi değil şimdiden dünyayı eline geçirdi bile, yurtdışı satışları yapılan yapımı Muhteşem kadrosu ile merakla bekliyorum

Hayatta başarılarınızın muhteşem olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..