Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '13

 
Kategori
Haber
 

Müslüm baba ve hayatın gerçekleri!

Müslüm baba ve hayatın gerçekleri!
 

Bu sabah aldığımız acı haber ile Müslüm Gürses'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık.

Bu arada Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses arabesk müziğinin Babası Müslüm Gürses'in bir hafta önce öldüğünü açıklaması Gündemi adeta sarstı.
İbrahim Tatlıses geçtiğimiz hafta bir ara öldü açıklaması yapılan Müslüm Gürses ile ilgili olarak çok önemli açıklamalar yaptı.
İmparator İbo açıklamasında, Senaryo hastanenin aynen planladığı gibi gitti. Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Bununla ilgili menajerinin de haberi vardı. Benim de haberim vardı. Hatta hastaneden bir doktor Müslüm Babanın ex olduğunu fakat ailesine söyleyemedikleri için cihaza bağlı tuttuklarını bizzat benim bir yakınıma söylemiş. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın beyin ölümü bir hafta önce gerçekleşmişti zaten. Ben bunu dün akşam sayın Sağlık Bakanımızla, Sezen Aksu’yla ve ayrıca Hülya Avşar’la da paylaşmıştım. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Dün akşam sayın Sağlık Bakanımıza babanın birkaç gün önce yaşadığı yönünde yapılan açıklamaların yalan olduğunu, yarın hastanenin ölüm haberini duyuracağını söylemiştim. Ve aynen de öyle oldu.
Rahmetli babamın da dediği gibi ölü bizim Allah rahmet eylesin.  
Babaya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin… dedi.

Bugün ölüm haberi ile herkesi üzen Müslüm Baba yani Müslüm Gürses Hayatını kaybetti ve herkes Müslüm Babadan yadigar kalan şarkılarını dinle meye başladı.

Hastalandığı andan itibaren hastane önünde Müslüm Gürses'i yalnız bırakmayan hayranları hem Müslüm Bbanın efsane şarkıları ile sanatçıya destek oldular hemde resimleri ile sevgilerini ortaya koydular.

Ancak bugün gelen ölüm haberi sonrası Müslüm Gürses hayranları şoke oldular ve sanatçının en güzel şarkılarını video medya sitelerinde dinlemeye başladırlar.Müslüm Gürses hayatını kaybetti ve ve herkes bir son dakika bilgisi olarak bu haberi aramaya başladı. Ancak Ünlü sanatçı Müslüm Gürses vefat etti.
Bütün haber ajanslarının son dakika bilgisi olarak geçtiği Müslüm Gürses'in vefat haberi sonrası adeta sosyal medya yıkıldı ve bütün Müslüm Baba hayranları üzüntülerini dile getirdi.
Müslüm Babanın bu ani vefatı sonrası sanal alem müslüm baba diye inledi. Bide tekrar Müslüm Gürses'e rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

 
Toplam blog
: 9
: 521
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Ben 1982 yılında Gaziantep'in Şirin mi şirin İlçesi olan Yavuzeli ilçesinde dünyaya geldim ve 5 y..