Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '15

 
Kategori
İzmir
 

Mustafa Kemal'in öğretmenleri nerede

Mustafa Kemal'in öğretmenleri nerede
 

SAVAŞ


ÖĞRETMENLERİN AYIBI

Öğretmenler günü nedeniyle herhalde saraya davet edilmişler. O sıralara Rus bombardıman uçağı düşürülmüş, işin bu noktaya gelmiş olmasının verdiği sıkıntı ve bundan sonrası nasıl olur korkusu yüzünden okunan Erdoğan bu bilgiyi TV kameralarıyla paylaşıyor. Daha Rus savaş uçağını düşürdük sözünü duyan öğretmen güruhu, duymak için şartlandırdıkları beyinlerinde bu tümceyi maaşlarınıza çift kat zam yaptık olarak algılıyor herhalde ve müthiş bir alkış kopuyor. Erdoğan şaşırıyor zam haberi vermediğinin farkında, bu alkış ta neyin nesi. Yüzü geriliyor, içinden diyordur bu ne ya, belki bir savaşa neden olacak ama bilerek ama istemeyerek gelişen bir eylem neden niçin alkışlanır. – Alkışlanacak bir olay değil bu durum – diyerek tersliyor hepsini.

Yurtta sulh, cihanda sulh bildirgesiyle Dünyaya örnek olmuş Başöğretmen Mustafa Kemalin öğretmenlerinden, savaşa alkış tutan öğretmenler nasıl türedi akıl sır ermiyor.

Bu toplum evriminde çok etkin bir mutasyona uğradı belli. Ama unutulmamalı ki mutasyonların çoğu kaçınılmaz olarak sistemin çöküşüne neden olur.

AH ÖĞRETMENİM AH !!!!!!!!.

Nusret Atayman.

 
Toplam blog
: 88
: 265
Kayıt tarihi
: 14.10.11
 
 

İstanbul 1946 doğumlu, gazetecilik yüksek okulu eğitimliyim. Müzik ve her türlü spor aktivitesi y..