Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul doğumluyum.. İstanbul'un  tramvaylı döneminden bu şehirde yaşıyorum. Gençlik yıllarında Babıali'de matbaada çalıştım, kitapçılık yaptım. O mürekkep kokusu bugün hala beni yazmaya zorluyor.  Neredeyse o tahta tribünlü stadın içinde büyümüş bir Fenerbahçe'liyim. Kadıköy'lüyüm. Bütün spor dallarına ilgim var. Futbol ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yeni Kitaplar: ''Melekler Yüreğinizden Öpsün'' Sabiha Rana

Tebrik eder, devamını dilerim.. Selam, sevgiler. Onpunto'dan Nadir.

30 Ocak 2017 23:48
Atatürk’ten söz ederken “Gazi Mustafa…” denir mi?

İbrahim bey öncelikle tebrik ederim. Çok güzel tespitiniz için. Bu benim de dikkatimi çekiyordu. Aklı sıra Gazi Mustafa demekle hatta Gazi Mustafa Kemal demekle, Atatürk dememekle aklı sıra onu sıradanlaştırıyor. Herhangi bir gazi yerine koyuyor ama AKP ye Adalet ve Kalkınma Partisi deyince kızıyor, Ak Parti olması gerektiğini söylüyor, her şeyi bilnçli yapıyor. Ne demek için bu Cumhuriyet için taş üstüne taş koyanlar yahu adam Cumhuriyetin kurucusu be.. Kelimelerle oynuyor ama sizin gibi dikkatl,m insanlardan kaçmıyor. Saygılar bir kez daha teşekkürler.

11 Aralık 2012 15:47
Fenerbahçe'ye karşı hukuksuz sıfır tolerans!

Yazınıza son harfine kadar katılıyorum. Yargısız infazlarla Fenerbahçe'nin yaşam bağları ve ekonomik üstünlüğü birer birer yok edilmektedir. Masumiyet karinesi zaten açık bir anayasa ihlalidir. Maalesef Fenerbahçe üzerinde oynana oyunlar utanmazca, gözülerin içine baka baka devam ediyor yalnız ne hikmetse küme düşürmeye güçleri yetmiyor!... Kaleminize, yüreğinize sağlık. Teşekkürler Uzay Gökerman.

25 Ağustos 2011 21:28
 
Toplam blog
: 465
: 918
Kayıt tarihi
: 15.01.09