Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

NATO'nun "Atatürk"ü de Hedefe Koyması, "Gizli Amerikancıları" Ortaya Çıkarmaya Başladı!

NATO'nun "Atatürk"ü de Hedefe Koyması, "Gizli Amerikancıları" Ortaya Çıkarmaya Başladı!
 

NATO, tatbikatında hedefe sadece Tayyip Erdoğan'ı konsaydı, bugün Türkiyedeki çok kişi NATO'yu haklı bulacaktı...

Ama NATO aptalca bir "hata" yaptı ve Atatürk'ü de hedefe koydu... Bu durumda Türkiye içindeki Amerikan işbirlikçisi "Sahte Atatürkçüler" ne yapacağını şaşırdı.

Tam da yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali... Atatürk'ü sadece oy aracı olarak gören, Atatürçülük üzerinden menfaat devşiren "Rakı Atatürkçüleri" ezeli dostları Amerika'ya karşı zor durumda kaldılar.

İlk iki gün, NATO saldırısına karşı Türkiye Cumhurbaşkanı'nın yanında yer alır gibi görünenler, aradan iki gün geçtikten sonra, "...ama Türkiye'de şunu yaptı, bunu yaptı" demeye başladılar.

-Ama Türkiye de Suriye politikasında yanlış yaptı

- Ama Tayyip Erdoğan da Emevi camisinde akşam namazı kılarız demişti.

- Ama Cumhurbaşkanı bir zamanlar Esed'e kardeşim diyordu...

- Ama Rusya da YPG'ye yardım etmiyor mu?

- Ama bu NATO rezaletinden AK Parti kazanç mı sağlayacak!!!

Bu "ama"lar çoğalabilir...CHP tandanslı "solcular" bu ama'lar da daha fazla söyleyecekler belli ki.

Elbette, NATO'nun hem Atatürk'ü hem Tayyip Erdoğanı birlikte hedef yapmasının yukardaki uydurma gerekçelerle hiç alakası yok... Bunlar NATO'nun aklından bile geçmez... Amerika istiyor, NATO yapıyor.

İşin aslı şu ki, kimi CHP zihniyetliler NATO'nun yaptığı alçakça "hata"dan sonra, Tayyip Erdoğan'ın tabiriyle "amorf" yapılarının bir özelliğini de sergilemeye başladılar.

Eğer, işin içinde Atatürk olmasaydı, kesinlikle NATO'nun Türkiye Cumhurbaşkanı'nı hedef haline getirmesi bu zihniyeti sevindirecekti... Şunu söyleyeceklerdi:

İşte, sonunda NATO bile Tayyip Erdoğan'ı karşısına aldı... Dünyada onu seven kimse kalmadı... Hiç bir Avrupalı devlet adamı elini sıkmıyor... Dünyada yapayalnız kaldık... NATO'dan çıkarsak Rusya bizi yer!!!

Tuhaf olan bunu söyleyenler, daha yirmi yıl önce müthiş solcuydular... Hatta Sovyet Rusya zamanında "komünist" görünürlerdi... Komünizm bitince "Kemalist" olmuşlardı... Ama aslında her daim  Amerikancıydılar.

Bugün, CNN'de CHP'li vekil Mustafa Balbay'ın da katıldığı Tarafsız Bölgeyi izlerken bunları yazmak geldi içimden...

Daha önce söylediğim gerçeği tekrar ediyorum: Artık Türkiye'de siyas anlamda sağcı yok, solcu yok; dinci yok, laikçi yok; CHP'li yok, AK Partili yok... Artık Türkiye'de "Amerikancı"lar ve "Tam Bağımsız Türkiye"ciler var!

Herkes aynaya bakıp tarafını seçsin!

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..