Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Nebahat Çehre Paramparça'ya katılıyor!

Nebahat Çehre Paramparça'ya katılıyor!
 

Neredeyse her yazımda ifade ettiğim gibi, yeni sezonun televizyon dünyası için birçok şeyi değiştireceği ve sektörün farklı sürprizler ile karşımıza çıkacağı net şekilde görülüyor. Bu atmosferde hemen her gün transfer ya da ayrılık haberleri ile karşılaşıyoruz.

Bu haberlerin birçoğuna şaşırsak da, bu dünyada daha önce nelerin olduğunu aklımıza getirdiğimizde şaşkınlığımız sayıca çok azalıyor. Şaşırmak ya da şaşırmamak arasında kalan siz okuyucuları etkileyecek yeni bir haber söz konusu.

Star ekranlarında yayınlanan, Nurgül Yeşilçay ve Şükran Ovalı gibi kadın başrollerine veda eden Paramparça'nın yeni sezona nasıl bir tablo ile başlayacağı merak edilirken, bu merak durumunu tavan yaptıracak bir yeniliğin haberi geldi. Diziye sonradan dahil olan Harun karakterinin halası olarak Hümeyra'yı getiren ekip Dilara karakterinin annesi rolü için sürpriz bir isim ile görüşüyor.

Dizide Dilara karakterinin annesi olarak düşünülen isim son dönemde Kara Para Aşk, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl gibi önemli dizilerde yer alan Nebahat Çehre! Çehre'nin son zamanlarda bir yapımda yer almaması ve Paramparça dizisinden gelen tekliften hoşnut olduğu için olumlu yanıt vereceği ifade ediliyor.

Dizinin çevresindeki karakterleri iyi yerleştiriyorlar ancak merkez ile ilgili devamlı bir değişim hali var. Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Cihan karakterinin yanına yerleştirilmek istenen kadın karakter konusunda sahip olunan belirsizlik durumunun diziyi sarsabileceğini düşünenlerdenim.

Yeni sezonda Paramparça'ya başarılar dilerken, artık sabitleşen bir kadın başrole sahip olmalarını öneriyorum.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..