Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '15

 
Kategori
Futbol
 

Nerede o eski milli maçlar!

Nerede o eski milli maçlar!
 

"Ulen daha 16 yaşındasın neyin eskisinden bahsediyorsun?" diyebilirsiniz. Haksız sayılmazsınız ama farklı bir bakış açısından bakarsak, milli takımın gidişatı ve verdiği tadın olumsuz anlamda değişimi daha 16 yaşındaki birini bile rahatsız ediyorsa durum çok vahim. Bir dünya kupası olmasa da en azından Euro 2008 gibi bir turnuvaya şahitlik edebildik.

Euro 2008 görmüş ve o heyecanı iliklerine kadar yaşayan biri olarak önümüzdeki Hollanda maçına kendimi bir türlü veremiyorum. Sadece ben de değil, çevremdeki insanlara baktığımda ne kadar milliyetçi olurlarsa olsunlar önümüzdeki maç ya da milli takım için bir heyecan beslemediklerini görüyorum.

Bir yanım onlara kızsa da diğer yanım onlara çok hak veriyor. Neden mi? Cevap basit:
Çünkü artık insnaların midesi bulandı. Emrelerden, derbilerden, yanlış yönetimlerden artık insanlar sıkıldı. Ve bu yanlış yönetimler arı kovanına çomak sokarcasına aynı mide bulandırıcı insanları defalarca ve defalarca, adeta bir İsmail Kartal inadıyla kadroya alınca doğal olarak insanlar da ilgisini kaybediyor.

Maça 2 gün kalmasına rağmen hala yayıncı kanalın belirlenememesi ortadaki vahim durumun en büyük göstergesidir diye düşünüyorum.

Gruptan çıkmayla ilgili matematik hesaplarına girmek istemiyorum. Alınacak galibiyetin birçok sorunun çözüm sürecini hızlandıracağına olan innacımı kaybetmek istemiyorum. İmkansız veya çok zor da olsa yakın zamanda Avrupa finali oynayan bir ülke olan Hollanda ile olan bu zevkli karşılamamızda milli takıma başarılar diyorum.

 
Toplam blog
: 4
: 140
Kayıt tarihi
: 23.04.13
 
 

Bu blogta; 14 Ocak 1999'da Bursa'da doğan, akademik hayatında şimdiye kadar başarılı olan, futbol..