Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

No 309'un akıbeti belli oldu!

No 309'un akıbeti belli oldu!
 

Yaz sezonun içerisine uçarcasına daldığımız, bünyelere fazlasıyla huzur veren Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı'na giderken vakti su gibi geçirdiğimiz bir dönemde bulunuyoruz. Yazın mevsimsel olarak bir türlü gelmemesi, ekrandaki işlerin final ya da sezon finali yapma hadiselerini azcık geciktirmesi ve Yaz mevsiminin ilk ayının neredeyse tamamen Ramazan ayı ile geçmesi sayesinde mevsimin yaz mı kış mı bahar mı olduğunu anlayamadığımız günlerdeyiz bir de. Bu atmosferde iken Haziran'ı hızlı şekilde geride bırakan insan ruh hali ile gözlerimizi televizyona çevirdiğimizde yazlık işlerin olduğunu görmekteyiz.

İşte bu yazlık duruma çok güzel şekilde uyan ancak yazlık diye anılma hakkını geçtiğimiz sezon kullanarak koskoca kışı da ekranda geçirmeyi başaran No 309 ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu.

2016 yılının yazında ekrana gelmeye başlamasına rağmen Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul, Poyraz Karayel gibi sert rakiplere karşı başarı ile ayakta durmayı başaran No 309'un yaz boyunca ekranda kalacağı açıklanmış, Fox'un yaza dair çektiği reklam filmlerinde de bu durum resmen belli edilmişti. Ancak bu durum soluksuz ve arasız şekilde çalışan ekibin yeni sezona nasıl gireceğini düşündürtmüş, hatta ''girebilecekler mi?'' şekilde soruların oluşmasına yol açmıştı. Yaz sezonunun ardından biteceği iddia edilen dizinin akıbetinin ne olacağı konusunda açıklama ilk ağızdan geldi.

Dizinin yapım şirketi olan GOLD Film'in sahibi Faruk Turgut twitter sayfası üzerinden dizinin devam edip etmeyeceği konusunda önemli bir açıklama yaptı. Bu açıklamada şu ifadeler kullanıldı :

'' No:309 dizimiz 2 Ağustos tarihine kadar, yani 59.bölüme kadar yayınlanacak. Temmuz ayı içerisinde yayınlanacak olan 55,56,57 ve 58.bölüm reytinglerine göre sezondaki durumu netleşecek.''

Yani yaz sezonundaki izlenmeler dizinin devam edip etmeyeceğine karar verme konusunda bir numaralı kriter olacak. Yazlık dönemin No 309 için gayet iyi geçeceğini tahmin etmek zor olmadığı için, seneye de devam etme konusunda karar alınacağını düşünüyorum.

Devam etse de etmese de, yazlık olarak başlayıp da aralıksız 59 bölüm yayınlanmak şu dönemlerde zor bir hadise. Sırf bu yüzden No 309'u farklı bir yere koymalı, tebrik etmeliyiz. 

İnşallah devam ederler. Yaz mevsiminde No 309'a bol reytingler ve bol şanslar dilerim. 

Bu ikisine ihtiyaç olacak çünkü görünen o.

Anıl KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..