Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Nurella Yedigün yedi gece

Nurella Yedigün yedi gece
 

Tarz yaratan, stil oluşturan olmak kolay değil! Starı; star yaparken giydirmek, zirvede yerini korurken hoş, sahnenin tozunu attırırken şık göstermek hep O’nun işi! Kim mi? Nur Yerlitaş namı diğer Nurella! Nur Yerlitaş, Türkiye’nin yeni keşfi! Nurella’nın yıllarca verdiği emek yeni fark edildi. Bu Tarz Benim yarışma programı ile fenomen olan Nur Yerlitaş, artık gazoz reklamında oynuyor. Dizi teklifleri de gelen Nurella, seyrediliyor- seyrettiriyor.

Bu durumu değerlendirmek isteyen reklam sektörü Nurella’nın peşine düştü, Nurella’yı ikna etmek için de kesenin ağzını açtı. Şimdilerde ekranda dönmeye başlayan Nur Yerlitaş’ı bakalım hangi dizi projesi ikna edecek ve ekrana getirebilecek? İşinin ustası, haliyle de işleri pek bir yoğun Nur Yerlitaş’ın giydirdiği ünlüler birer star! Seda Sayan, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Sibel Can… saymakla bitmez. Bu iş yoğunluğuna haftada 3 gün Bu Tarz Benim yarışma programını da katınca reklam neyse de dizilere nasıl zaman ayıracak bilmem!

Yedigün reklamını izlediniz mi? Bütün vakarı ile ekranı doldurmuş Nur Yerlitaş, esprili capslerden yola çıkarak da dikkat çekici hale getirilen reklamı mutlaka görmelisiniz. Yedigün, Nurella’nın star ışığını pek bir güzel kullanmış ve yeni ürünlerini de aynı şıklıkta ekran akışında sunmuş. Nur Yerlitaş, yılların emeğini, kulislerin tozunu, provaların sıkıntısını bir yarışma programı ile popülerliğe taşıdı. Nurella’nın aklına bu boyutta popüler olacağı gelmemiştir. Dişiliğin dayanılmaz hali Nur Yerlitaş’ta vücut bulmuş ve Türkiye bunu yeni fark etti. Ekranlarımızı sabah akşam dolduran Bu Tarz Benim yarışma programı bir de üstüne reklam filmi Nurella’yı 7/24 ekranda görmemizi sağlıyor. Üstüne bir de dizi ya da sinema filmi gelirse Nurella’nın yıllarca emek verdiği Haute- Couture işinin önüne bu işler geçecektir. Haklı olarak Nur Yerlitaş reddedilemeyecek rakamlarla karşısına gelen tekliflere evet diyor, ama Nurella’nın aslında bir şıklık markası olduğunu bizler unutmayalım!

Hayatta unutulmamanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..