Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

O Hayat Benim'de 3 ayrılık daha! Diziye neler oluyor?

O Hayat Benim'de 3 ayrılık daha! Diziye neler oluyor?
 

FOX ekranlarında pazar geceleri yayınlanan ve 100 bölümü devirerek önemli bir işe imza atan O Hayat Benim dizisi ile ilgili gelen garip haberler bir türlü bitmiyor. Daha önce set içerisinde yaşanan huzursuzluklar ve kavgalar ile gündeme gelen dizi ile ilgili ayrılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. 

16 Şubat 2014 tarihinden bu yana 100 bölümdür ekrana gelen, birçok entrikasal olayın döndüğü hikayesi ile bizleri sersemleten dizinin oyuncu kadrosu sürekli olarak değişim gösteriyor. Bu durum önceleri normal olarak nitelendirilse de, hikayenin içerisinde ağırlığı fazla olan hatta başrol konumundaki isimlerin bir bir ayrılması ile ortalık karışmaya başladı.

Son olarak dizinin Hülya'sı Ahu Sungur ve Bahar'ı Ezgi Asaroğlu'nun ayrıldığı haberini sizinle paylaşmıştık. Bu haberin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen 3 ayrılık haberi daha geldi. Dizinin son sezonunda kadroda yer alan ve Ganimet rolünü üstlenen usta oyuncu Zerrin Sümer ile Muzaffer rolünü üstlenen Ayça Damgacı yapımdan ayrılan son isimler oldu.

Üçüncü isim ise dizinin başında bulunan ve yönetmenliğini üstlenen Hamdi Alkan oldu. Özellikle Yeşim Ceren Bozoğlu ile sette yaşadığı kavga yüzünden haberlere konu olan Alkan yeni işler yapmak üzere diziden ayrılma kararı aldı.

Biliyorsunuz ki ; son dönemlerde Didem İnselel, İclal Aydın, Cem Kılıç gibi isimler diziden bir şekilde ayrılmıştı. Buna rağmen dizi ayakta kaldı ancak bu sıralı ayrılıklar ile önünün kapanabilme ihtimali yükseliyor gibi.

Bir de hazır Hamdi Alkan usta diziden ayrılmışken, ölmüş olarak gösterilen Nuran karakterini yeniden canlandırırlar mı? Olabilir vallahi. Bu ülke insanı onlarca dizide ölüp geri gelen bir sürü karakter ile karşılaştı. Ki bunun atası Kavak Yelleri'ndeki Efe ve Aslı karakterlerinin ölüp geri gelmeleri olarak bilinir o ayrı.

Öyle ya da böyle bu ayrılıkların yeri bir şekilde doldurulur. Ama hikayesi ile 'o hayatın kime ait olduğunu' zaten ortaya çıkarmış olan bir yapım, 1 sezon daha nasıl devam eder orası muamma işte.

Eylül'den itibaren göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..