Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '16

 
Kategori
Kitap
 

Okumaktan zevk aldığım 3 bilim kurgu romanı

Okumaktan zevk aldığım 3 bilim kurgu romanı
 

Fırsat bulduğum her zamanda kitap okumayı seviyorum işlerimi tamamlayınca yaptığım şey kitap okumaktır bende sürekli bir alışkanlık haline gelmiştir. Sizlere okumaktan keyif aldığım favori 3 kitabı paylaşacağım
 
Alfa Ayının Kabileleri
 
Alfa sistemi her zaman arzlı hastaların barındığı bir akıl hastanesi olarak kullanılmaktadır. Alfa imparatörlüğü her çıkan çatışmalarda, hastalar ayın kontrolünü eline geçirir. Depresifler, şizofrenler, paranoyaklar, manikler ve diğer akıl hastalarının kabileler halinde yaşadığı bu çılgın toplum dünyadan gelen istila durumu karşısında her zaman tek vücut olurdu.
 
Şu sıralarda dünyada CIA ajanı olan Chuck ve eşi Mary sebepsiz yere boşanırlar. Chuck un Mary'ı öldürme planı içinde bir televizyon şovu komedyeni ve Alfa ayının komedyenleri karışır.
 
Zamanın Katı Hali
 
Kan kırmızısı rengindeki gökyüzünde uyanmak elektronik ve elektro mekanik cihazların bir süreliğine arıza vermesi kent meydanında meydana gelen kimsenin ne olduğunu çözemediği kristalimsi bir madde olay ile ilgili yapılan gizli araştırmar ve önemli beyinler toplantılara dahil olacaktı. 
 
Örgütün çalışmalarına sonradan katılan Liam uzun süredir yaşadığı kötü düşüncelerden ve fikirlerden küçüklüğünden bu yana devam eden amansız hastalığından geçemeyen bir karakter olarak rüyalarını yaşadığı tuhaf kabusları yüzünden yeni bir serivene girecekti. 
 
Bu prizmatik camsı oluşumun yapısını çözecek birikimi üzetmesi bu evreni kurtaracak hareketlerin temelini oluşturacaktı bu bilinçler asla son olmayacaktı
 
Çelik Zırh - Başlangıç
 
Bir meteor parçası dünyanın kaderini değiştirebilecek mi peki bu meteor gökteki yıldırım ile güç birleştirirse ne kadar etkili olabilir. bu dediğimiz meteor parçası dünyanın üzeinden geçse acaba kaç kişinin canını alır. 
 
Acaba dünyayı yok edebilirmi yeryüzünü nasıl etkiler evet çelik zırhlı can diyorum tamamen çelik zırhtan bir deri hayal edin bu bahsettiğim çelik sandığımız çeliklerden çok farklıdır. 
 
Öyle ki bu çelik zırh sayesinde devasa gelişebilir, kolu ve bacakları uzayabilir, hatta müthiş bir hızla koşabilir. Daha anne karnında iken gökten öfkeyle yağan ve yıldırımla birleşmiş meteor taşları onu bambaşka bir şeye dönüştürdü.
 
Daha fazlası için
 
 
 
Toplam blog
: 3
: 99
Kayıt tarihi
: 07.07.14
 
 

Özel bir şirkette web tasarım ve eticaret uzmanı olarak görev yapıyorum yeni yerler gezmeyi ve ke..