Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Oldu olacak her gün Survivor seyredelim

Oldu olacak her gün Survivor seyredelim
 

Survivor sezonu başladı derken aman Tanrım o da ne Çarşamba geceleri de Survivor tarafından ele geçirildi. Hafta sonu reytinglerinde al-aşağı ettiği diziler yetmemiş gibi önce Pazartesi gecelerini, sonra Salı gecelerini yetmedi bu sene de Çarşamba gecelerini ele geçirdi.

Pazartesi gecesi Survivor karşısında direnen Paramparça, hızlı sunumunu sürdürdüğü sürece de Pazartesi gecesinin tek galibi olarak bu sezonun tarihine adını yazdıracaktır. Karadayı, Paramparça’nın ekranlarda dönmesi ile zaten kaybettiği şanını fanların kıymetli desteği ile sürdürmeye çalışıyor. 

Salı gecelerinde zirve için savaşlarını büyük çabayla sürdürmeye çalışan diziler birer ikişer zirveyi Survivor’a bırakmaya başladı. Hafif sallantı ile yerinden indirdiği Kaderimin Yazıldığı Gün gibi Aşk Yeniden de  Survivor’ a yenilgisini ilan etti.

Çarşamba akşamı da nereden çıktı? Çarşamba akşamlarını yaz esintisiyle sürdüren Güzel Köylü dizisi ve Poyraz Karayel kapışırken bir de baktık ki karşımızda Survivor All Star var. Yaz aylarının sıcaklığını kış ekranına da yansıtan Güzel Köylü Survivor karşısında direnemedi. Neyse ki beni avutan başka bir durum var Güzel Köylü ile Survivor arasında, Anıl Tetik ve Gizem Karaca’nın aşkları evlilik yolunda olunca gönlüm her ikisi içinde atıyor, ne yalan söyleyeyim!

Benim asıl korkum: Acun Ilıcalı’nın aklından şu Perşembe, Cuma niye boş duruyor? Yürüyün onlara da birer Survivor yayını koyalım demesi… Bir de bakmışız ki ekranlar Survivor All Star’a dönüşmüş, bizler de sadece onu yazıp, çizmekle meşgul olmuşuz, neden olmasın? Bir diğer taraftan da bu kadar çok yayında kalan bir yarışma programının karşısında izleyicinin ters tepki verip Survivor All Star’ı izlememe gibi durumu söz konusu olabilir. İçimdeki ses dışıma vursun bari de ben de rahatlayayım siz de rahatlayın,  akıllı Acun Ilıcalı yapıyorsa vardır bir hikmeti, ne de olsa başarılı adam…

Hayatta başarılarınızla anılmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..