Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '18

 
Kategori
Güncel
 

Operasyondan Sonra Suriye ile Oturulacaksa Daha Çok İçimiz Yanar

Operasyondan Sonra Suriye ile Oturulacaksa Daha Çok İçimiz Yanar
 

Laz kültürümüzde erkek çocuklar iyi bir şey yaptıkları veya söyledikleri zaman büyükleri tarafından sözle mizah yoluyla şöyle ödüllendirilmeye çalışılır;

- Si goçilare..(Türkesi, 'seni evlendireceğim')

*

Bugün partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Afrin'deki operasyonda şehit olmasından bir gün sonra emekli ikramiyesine haciz girişimi yapılan şehit Musa Özalkan'a yapılan haciz girişimine yönelik konuyu ele alarak şöyle söyledi; 

- Adaletin yüz karaları, hukukun utanç kaynakları olduğunu açık seçik ifade ediyorum. Şehide haciz millete ihanettir!..

*

Si goçilere Bahçeli..

Yürekten katıldığımı söylemek iisterim Devlet Bahçeli'nin Şehit Musa Özalkan'a yapılan saygısızlığa karşı söylemiş olduğu sözlerine..

*

Sevgili okurlarım Operasyon başaldıktan sonra neredeyse her gün Mehmetlerimiz toprağa düşmekte ve anaların yürekleri yanmakta. 

Her yazımda vurguladığım gibi, vatanın bütünlüğünü korumak için 80 milyon tek vucüt oluruz o ayrı birşey ama Amerika'nın direktifleri doğrultusunda sınırlarımıza yakın bölgeye YPG'yi konuşlandırarak Türk askerine operasyon yapmasına mecbur bırakılmasını kabul edemiyorum.

Eninde sonunda eğer Suriye ile oturarak dıyalog yoluyla terör meselesi çözülecekse toprağa düşen Mehmetlerimiz için daha da çok üzülürüm daha çok acı hissederim.

Savaş stratejisyenler ve politika stratejisyenler elbette ki bizlerden daha iyi bileceklerdir ama sonunda Suriye ile masaya oturulacağını öngörmekteyim.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..