Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '17

 
Kategori
Güncel
 

Ortadoğu "diktatörlerinin" Katar'a yaptığını Avrupa'nın "demokratları" Türkiye'ye yapmak istiyor!

Ortadoğu  "diktatörlerinin" Katar'a yaptığını Avrupa'nın "demokratları" Türkiye'ye yapmak istiyor!
 

görsel internetten alınmıştır


Türkiye'yi topyekün işgal amaçlı en komplike saldırının sene-yi devriyesi yaklaşırken bir yıl önce başarısız olan "darbe cephesi" safları sıklaştırıyor.

Darbe cephesi dediğimiz de NATO çerçeveli ülkeler ve onların Türkiye içindeki uzantıları anlaşılmalı...Gerçekten de Almanya başta olmak üzere NATO ülkeleri FETÖ darbecilerinin arkasında olduklarını artık gizle/ye/miyorlar.

Çok güvendikleri darbe gerçekleşemeyince önce şok geçirdikleri için dillerini yutan bu ülkeler, sonra yavaş yavaş tavır almaya başladılar...

Önce, darbeci adamlarına kucak açtılar, sonra onları darbe PR'ı yapmasına izin verdiler, kontrollü darbe uydurmalarıyla zihinleri bulandırmak istediler...

Nihayet, Türkiye içindeki taraftarlarıyla birlikte "yürümek" adına Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanına her alanda açık tepki koymaya başladılar.

Bugün de AP(Avrupa Parlementosu) Türkiye ile müzakare sürecini durdurulmasını tavsiye eden bir karar aldı!!. Sanki elli yıllık süreç bir şey getirmiş gibi, utanmadan ve arsızca süreci durdurarak Türkiyeyi tedip etmek istiyorlar.

Türkiye 18 Maddelik Anayasa değişikliği paketini yürürlüğe koyduğu için Avrupalı efendiler müzakereleri durdurmuşlar...Bak sen!..Demek o 18 Maddeyi kabul etmesek şıp diye AB'ye alacaktınız bizi!!

Sizi gidi iki yüzlü sahtekarlar...Sizi gidi sömürüyü siyaset yapmış madrabazlar...Sizi gidi insanlık tarihinin en kanlı savaşlarına imza atmış, en korkunç kıyımlarını gerçekleştirmiş demokrasi riyakarları!!!

Siz mi Türkiye'ye adalet ve hukuk dersi vereceksiniz...Yoksa, sizin "yürü ya kulum" komutunuzla yollara düşmüş yandaşlarınız mı??

Sahi Türkiyeden ne yapmasını istiyor, ne bekliyorsunuz?...Türkiye, sırf sizin gül hatırınız için ülkemizi kana bulamış aşağılık darbecileri affetsin, PKK, PYD ve tüm öteki terör yapılarına "özgürlük" versin, siz de şu fasıl açarız, şu fasılı kaparız, laflarıyla bizimle fasıl geçin!!

Bu aymaz Avrupa, Ortadoğu diktatörlüklerinin Katar'a yaptığı dayatmanın benzerini Türkiye'ye yapıyor...Yakında tıpkı Suud liderliğindeki Ortadoğu diktatörleri gibi bunlarda bize ambargo uygularsa şaşmayalım...Hatta, bunun işaretleri göründü bile!

Bu genlerinde sömürü olan Avrupa, bizim gibi doğu ülkelerinde asla gerçek demokrasi istemez, asla güvenlik, istikrar ve ekonomik gelişmişlik istemez...İstese zaten eşyanın tabiyatına ters olur; çünkü sömürü çarkının işlemesi, sömürgelerin zayıf kalmasına bağlıdır.

Avrupanın bugün her türlü ahlaki değerden uzak tutumu, aslında bizim bir İstiklal Savaşı vererek yakamızdan söküp attığımız yıllar öncesindeki tutumundan farklı değildir...Ama ne yazık ki, ruhunu Batı'ya angaje etmiş yarım aydın bu benzerliği kurmaktan acizdir.

İstiklal Savaşında siyasi önderlik yaptığını iddia eden siyasi partinin şimdiki haline bir bakın!..Tüm Avrupanın desteğini almış yürüyor da yürüyor!!

Bugün birlikte yürdüğünüz bu Avrupalılar, o zaman da demokrasi yanlısı değil miydi!!..O zaman da İstiklal Savaşı önderlerine "diktatör" demiyorlar mıydı!!..Bu kadar balık hafızalı olmak zorunda mısınız?

Yoksa, bugün "demokrasi" ve "insan hakları" havarisi olan Avrupa o gün değil miydi?..

Eğer o zaman da bunlar böyle demokratsa, bu milleti niye onlarla savaştırdınız?

Yok, her zamanki gibi sömürgeci idiyseler şimdi niye onlarla yandaş oldunuz!

Yoksa, bize "İstiklal Savaşı" diye anlattıklarınız hep yalan mıydı??

Şöyle bir silkinin bakalım kendinize gelebilecek misiniz!!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..