Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Oscar de la Renta hayatını kaybetti!

Oscar de la Renta hayatını kaybetti!
 

Moda dünyasında büyük kayıp, Oscar de la Renta...

82 yaşında, Dominik Cumhuriyeti doğumlu, Amerikan moda devi Oscar de la Renta hayatını kaybetti. Bu acı günün anısına, büyük ustanın New York Moda Haftası'nda sunduğu 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Oscar de la Renta 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu, çiçek bahçelerini ayağımıza kadar getiriyordu...

Çiçek bahçesinden kopup gelen modeller, podyumda salınarak yürürken, baharın renkleri defileyi izleyenlere tüm enerjisiyle geçiyordu. Feminen silüetler, zarif kumaşlar ve mükemmel işçilikle buluşuyordu. İnsanın ruhuna gençlik aşılayan, rengarenk, harika bir koleksiyondu Oscar de la Renta 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu.

2015 ilkbahar-yaz sezonuna hızlı giriş yapacak olan pötikareler, Oscar de la Renta defilesinde de kendini gösteriyordu. Pötikarelerin yanında çiçek motifli danteller ve eyelet parçalar, koleksiyonun öne çıkan diğer tasarımları arasında yer alıyordu. Renkli kombinlerin yanında siyah-beyaz tasarımlara da oldukça fazla rastladığımız koleksiyonda, romantik danteller, organzeler, payetli kumaşlar ve tüy detaylar Oscar de la Renta kadınına biraz daha zerafet katıyordu.

Kırmızı halılarda her birini mutlaka göreceğimiz gece kıyafetleri ise, renk, kumaş, desen ve modelleriyle, her zevke ve vücut tipine uygun alternatifler sunuyordu.

 

Kombinlerdeki ayakkabılara baktığımızda, çiçek desenleriyle ve bahar renkleriyle uyumlu yaprak bantlı sandaletler, feminen kıyafetlerle kontrast oluşturan maskülen, püsküllü makosenler ve klasik stilettolar dikkat çekiyordu. Aksesuar seçiminde cesur davranan Oscar de la Renta,  bu alımlı kıyafetleri dikkat çekici küpeler, kolyeler ve bilekliklerle tamamlıyordu.

Oscar de la Renta 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonuna ait görselleri aşağıda inceleyebilirsiniz.

Koleksiyona ait daha fazla görsel görmek için "Oscar de la Renta 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu" yazısına tıklayabilirsiniz. Trendler be güncel moda haberleriyle ilgili yazılarımı "Pimood"tan takip edebilirsiniz.
 
 
 
 

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..