Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '16

 
Kategori
Bilgisayar
 

Oyun performansını arttırma programları

Oyun performansını arttırma programları
 

Oyunların yavaş açılması ve sürekli donma gibi yaşanan problemler bazen ekran kartından dolayı bazen ise yazılımsal bazı sorunlardan sebep karşımıza çıkmaktadır. Genellikle güncel olan oyunları oynamakta sorunlar yaşamaktayız nedeni ise gelişen teknoloji ve her yeni nesil oyunların yüksek donanım talep etmesidir. Bu taleplere karşılık vermek bazen gerçek anlamda imkansız olabilmekte.

Yüksek özelliklere sahip donanımlar bazen tercihimiz olmasada bu soruna çözüm için alternatif arayışlarımız olabilmektedir. Bu yazımızda oyun kullanıcıları için oyun performansına katkısı olabilecek yazılımları tanıtmak istiyoruz. Umarım beğendiğiniz oyunları bu yazılımlar ile daha stabil çalıştırabilirsiniz.

Game Booster

Düşük FPS sorunları için kullanılan güzel bir oyun performans arttırıcı programdır. Bilgisayarınızda bulunan mevcut donanımı oyunlar sırasında sadece oyunlara ayrılmasını sağlamaktadır. Program aynı zamanda bilgisayarınızda yüklü ekran kartı sürücünüzün güncelliğini de kontrol etmektedir.

İNDİR

Game Fire

Game Fire de tıpkı Game Booster mantığı ile çalışmaktadır. Bunun dışında, oyun dosyalarınızın bulunduğu sabit diskte birleştirme yaparak oyunların daha kısa sürede açılmasına olanak sağlamaktadır. Programı yüklediğiniz takdirde performansa dair ince ayarlar yapabilirsiniz.

Game Gain

Program için hiçbir ayar yapmanız gerekmiyor. Sadece bilgisayarınıza yüklemeniz yeterlidir; tüm ayarları kendisi sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken, programı kullanırken işletim sistemi ve işlemciyi belirlemek. Bunun ardından ne kadar bir performans sağlamasını istediğinizi belirtmek. Geri kalan tüm işlerinizi Game Gain sağlıyor.

Oyun performansını arttırmak için hazırlanmış olan bu programlar ile oyun performansını arttırabilir daha iyi bir oyun deneyimini yaşayabilirsiniz. Ayrıca önemli bir detay’da belirtmek gerekirse kullandığınız bilgisayarın ekran kartı sürücüsünün güncel olmasına dikkat edilmesi gerekir. Güncel ekran kartı sürücüleri ile daha stabil bir çalışma sergileyecektir ve oyun performansına katkısı olacaktır.

Kaynak : http://help724.com

İçerik : http://help724.com/oyun-performansini-arttirma-programlari-en-iyileri/

 
Toplam blog
: 14
: 1974
Kayıt tarihi
: 26.03.16
 
 

Bilişim sektöründe çalışmalarda bulunan bilgi paylaşımını seven ve internet yayıncılık alanında h..