Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Özge Gürel Game Of Thrones'ta boy gösterecek!

Özge Gürel Game Of Thrones'ta boy gösterecek!
 

Televizyon ve sinema dünyasının yazlık modda olduğu şu günlerde birçok yeniliğin ve veda haberlerinin geldiğini görmekteyiz. Bu durum hem kendi ülkemizde hem de dünyanın birçok noktasında bu şekilde kendisini gösteriyor. Hemen her gün magazin ve televizyon bilgi portallarına düşen haberler sayesinde sektörün olanını bitenini anında öğrenebiliyoruz. Bu öğrenme durumunu bir kez daha güzel olarak nitelendirebileceğimiz bir olayın haberi bugün geldi.

Dünyanın birçok noktasında büyük bir merak ile takip edilen ve 6.sezonunu da geride bırakan Game Of Thrones isimli dizi ile ilgili bizleri yakından ilgilendiren bir haber ajanslara düştü. Bilindiği üzere ; Jon Snow karakterinin annesi Lyanna Stark doğum sırasında ölerek diziye veda etmişti. Bunun ardından aynı karakterin önümüzdeki sezon flashbackler ile diziye yer alacağı ve bu şekilde rolünün farklılaştırılarak sürdürüleceği belirtilmişti. Bu flashback sahnelerinde oynayacak ismi merak edenler, dış basın kaynaklı bir haber ile büyük bir heyecan yaşadı. Çünkü habere göre bu rolü Türk bir oyuncu oynayacaktı.

Haberin belirttiği isim ise Kiraz Mevsimi dizisindeki Öykü karakteri ile büyük dikkat çeken 29 yaşındaki güzel oyuncu Özge Gürel oldu. Kiraz Mevsimi'ndeki başarısının ardından ortalardan kaybolan Gürel'in bu rol sayesinde dünya oyuncu piyasasına giriş yapacağı ve başarı alanını genişletmeyi amaçladığı ifade edildi.

Daha önce Sibel Kekilli ve Tamer Hassan gibi 2 oyuncumuzun yer aldığı dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ve Özge Gürel ne zaman dizide boy göstereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin etkisini ve beklenti eşiğini düşündüğümüzde Özge Gürel adına bulunmaz bir fırsat olduğu görmemek için kör olmak lazım. Gürel'e bol şanslar dilerim.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..