Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Özge Gürel ve Can Yaman Dolunay'da buluşuyor!

Özge Gürel ve Can Yaman Dolunay'da buluşuyor!
 

Yazlık moda girmeye hazırlanan televizyon dünyasının hemen her günü aksiyonla geçmeye başladı. Biten yapımlar bir yana başlayacak olan yapımlar diğer yana. Buna bir de reyting kritiklerini de eklediğimizde gündem gayet sıcak kalıyor. Bu taze gündem içerisinde kendisine yer bulan ve sosyal medyada özellikle ergen kardeşlerimizi mutluluktan çılgına çeviren bir haberden bahsetmenin zamanı geldi.

Her yeni işin taa en baştan yaratmış olduğu mutluluk ve saçma sevinç halini biliyorsunuz. Bu boş bilinçlilik hali sayesinde ortalik haberden ve reklamdan geçilmez oluyor. Taa ki yapım yayından kaldırılana kadar. Bu ortama dahil olan ve yakın zamanda başlaması beklenen bir dizinin haberi geldi.

Dizinin ismi Dolunay ve başlayacağı kanal ise Star. Yönetmen koltuğunda ise Ilişki Durumu Evli,Galip Derviş ve Baba Candır gibi yapımların arkasında gördüğümüz Çağrı Bayrak var. Oyuncu kadrosu konusunda ise bilinen 2 başrolün belirlenmiş olduğu.

Kiraz Mevsimi isimli dizisiyle tanınan ve son olarak yine Star ekranlarında yayınlanan Yıldızların Altında isimli yapımda yer alan Özge Gürel ile son olarak TRT1'de ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizisinde gördüğümüz Can Yaman bu dizinin başrolünde yer alıyor.

Çekimlerinin ay sonunda başlaması beklenen ve Temmuz ayında görücüye çıkacak olan Dolunay'a bol şanslar diliyorum. Işleri kolay değil çünkü.

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..