Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Paramparça'nın keyfini 'İçerde' bozdu!

Paramparça'nın keyfini 'İçerde' bozdu!
 

Dün gece itibariyle sezonu açan televizyon dünyası heyecanlı bir akşamı geride bıraktı. 6 dizinin birden yarıştığı ve bu sayede bizlere 6 farklı kanal seçeneği sunulduğu akşamın galibi ise diğer yazımda yazdığım gibi Kırgın Çiçekler oldu. Acılı ve entrikalı hikayesi ile önde yer alan Kırgın Çiçekler'in önemli rakiplerinden biri de 3.sezonuna başlayan Paramparça idi. 

Şükran Ovalı'nın diziden ayrılmasıyla kadın başrol olarak Ebru Özkan ile yola devam eden, ardından Mine Tugay'ı oyuncu kadrosuna katarak ortamı alevlendirmek isteyen Paramparça güzel bir bölüm ile yeni sezona merhaba dedi. Yeni sezonda da bol oyunlu bir akışa sahip olacağının sinyallerini veren yapımın izleyicileri bölümden tatmin olduklarını sosyal medya aracılığı ile söylerken, sabah saatlerinde belli olacak reytingler beklenmeye başladı.

Sabah saatlerinde yayınlanan reyting sonuçlarında ; geçtiğimiz sezonu Kırgın Çiçekler ile yarışta geçiren Paramparça'nın bu durumunun bu sezonda da devam edeceğini gördük. Ancak bir sıkıntı daha vardı : İçerde!

Dün gece Show ekranlarında başlayan, Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy ikilisini kadrosunda barındıran İçerde dizisi gün ikincisi olarak Paramparça'yı devre dışı bıraktı. Özellikle AB ve ABC gruplarında Kırgın Çiçekler ile kafa kafaya durumda olan İçerde, ilerleyen haftalarda bu grupların lideri olabileceğinin sinyalini verdi. Bu durumda Paramparça için bir rakibin daha oluştuğu görüldü.

Yani Kırgın Çiçekler ile baş etme konusunda sıkıntılar yaşayan yapımın başına bir de İçerde çıktı. Bu sezonun son sezon olarak görüldüğü belirtilen Paramparça'nın bu yarışı önde götürmesi şimdilik zor görünüyor.

Bu durumdam sonra Cihan Gürpınar'dan ya da Harun'dan yeni bir hamle beklenmek zorunda kalınıyor. Aksi takdirde Paramparça'nın ismi gibi paramparça olması kaçınılmaz gibi.

 

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..