Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Reytingler Familya'ya final yolunu gösterdi!

Reytingler Familya'ya final yolunu gösterdi!
 

Geçtiğimiz günlerde FOX ekranlarında yayınlanan Familya isimli dizinin sosyal medyada gördüğü tepkiyi anlatan bir yazı yazmıştım. Yazı beklenenden daha iyi bir okunma yakaladı, teşekkür ederim size. İşte bu tepkiden doğan izleyici kaybı ile başlayan düşüş olayı dramatik bir hale getirdi.

Son bölümlerinde inanılmaz şekilde reyting kaybeden Familya dizisinin bu durumu FOX tarafından da fark edilince neşter vurulmuş ve yayın saati 22.15 olarak ileriye atılmıştı. Bu şekilde ilk kez dün gece yayınlanan Familya dizisi tam anlamıyla çöküş yaşadı ve ilk 30(?!) dışında kalarak olumsuz anlamda bir başarıya imza attı.

Dizi dün gece yayınlanan bölümü ile TOTAL grubunda 1.30 reyting ile 39., AB grubunda 1.24 reyting ile 34., ABC grubunda ise 1.37 reyting alarak 34.olabildi. Diyebilirsiniz ki o saatte normal. Hayır değil. Çünkü misalen 23.00'ten sonra yayına giren Kim Milyoner Olmak İster isimli efsane program 6.sıraya yerleşebiliyor. Hatta bir dönem Kanal D'de yayınlanan Galip Derviş PT-2'nin dibinde yayına girmesine rağmen ilk 3'e girebiliyordu.

Yapmaya çalıştığı yersiz gönderme ile izleyiciyi karşısına alan ve bu sayede düşüşünü başlatan Familya'nın bu sonuçları ile devam etmesini beklemek hayal olur. Hele ki tek bölümde Rüzgarın Kalbi'ne final yaptırma kararı alan FOX söz konusu iken.

Familya dizisinin oyuncu kadrosunun müthişliği konusunda heyecan duyan biri olarak, hikayenin daha dizinin 4.ya da 5.bölümünde sıkmasını anlamış değilim. Buna bir de meşhur gönderme çabası eklenince son kaçınılmaz oldu.

Ülkemiz insanlarının sahip olduğu ''bir anda tepkilenme'' durumunu hesaba katmayan ve bu yüzden kendi sonunu hazırlayan Familya ekibine geçmişler olsun diyorum.

Güle güle Familya !

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..