Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

SATEN YÜZ GERME NEDİR ?

SATEN YÜZ GERME NEDİR ?
 

Ameliyatsız Saten Yüz Germe Nedir?

BTL Exilis Elite ile cilde uygulanan bu enerji her dokuya iletildiğinden kişinin vücudundaki kolajenin tümü uyarılmaktadır. Uygulamadan hemen sonra ise bu canlanma süreci başlamaktadır. Uygulama sonunda kişinin gözle gördüğü ve hissettiği etki her geçen gün artarak devam eder. Uygulama sonrası ciltte artan kalite ve pürüzsüz görüntü satene benzetildiği için Saten Yüz Germe deniliyor. 

Kaç Seans Yapılmaktadır? 

Saten yüz ve boyun germe tedavisi 4 hafta boyunca düzenli olarak hafta da 1 seans uygulanıyor. Kişinin maksimum kolojen uyarımı 4 haftada sağlandığından fazla seans yaptırmanın bir avantajı olmayacaktır. 

Tekrarlamak gerekir mi?

Tedavi sonrası maximum seviyeye ulaşan kolojen ile canlanma sürecinini 1 yılda tamamlamaktadır. Bazı durumlarda kendini koruma altına cilt 1 yıla yakın süre ile bu etkiyi sürdürmektedir. Tedavinin en güzel yanı ise yenilenmiş olan cildin uygulama öncesi haline dönmemesidir. Dolayısıyla bir yada iki yıl sonra tekrar 4 seanslık bir kür yaptırılarak bu saten etkisi sürdürülebilir. 

Saten Yüz Germe Uygulaması nerelere uygulanmaktadır?

BTL Exilis Elite ile yüz gençleştirme tedavi prosedürü tüm yüze yada yüzde lokal bölgeye   uygulanabilmektedir. Amerika Sağlık Örgütü FDA tarafından kırışıklık giderme onayı olan BTL EXİLİS ELİTE; göz kapağı sarkmaları, gözaltı torbaları ve morluklarının tedavisindeki başarısı klinik çalışmalar ile kanıtlandıktan sonra 2015 yılında Göz Çevresi Uygulaması için onay alan Dünyadaki tek sistemdir. 

Daha V bir yüz için alt yüz uygulamasında yapıldığı sistemde kişi daha belirgin bir çene hattına sahip olabilir. Tüm yüz ile birlikte gıdı, boyun ve dekolte bölgesi de kombinlenebilir. 

Vücut için uygulanabilir mi?

BTL Exilis Elite’ in patentli vücut başlıkları ile ağrısız, acısız ve rahatsız edici bir his duymadan bölgesel incelme, selülit tedavisi ve cilt sıkılaştırma uygulamaları da  yapılabilmektedir. 

Bölgesel incelme işlemi nasıl bir sonuç verecektir?

Tedavide radyofrekans ve ultrason sistemleri eş zamanlı kullanıldığı için diğer tüm sistemlere nazaran sonuçlar daha hızlı ve etkili olacaktır.  Tedavi haftada bir uygulanmak üzere 4 seans yapılır. Tedavi cilt sıkılaştırmaya yönelik ise ve kişinin ihtiyacı var ise ekstra 2 seans daha uygulanabilir. Uygulamanın 2. seansından sonra kişi gözle görülür sonuçlar almaya başlayacaktır. 

Uygulama esnasında vücutta dalgalı görünümün tamamını giderdiği ya da ödemli selülit oluşumunu engellediği klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır. BTL EXILIS ELITE’ in selülitleri yok ettiği ile ilgili Amerika Sağlık Örgütü FDA tarafından onayı vardır. 

Vücutta olan sarkmaların sıkılaşması, bedensel incelme gibi işlemlerde kısa zamanda etkili sonuçları sebebi ile zaman zaman kişilerin en çok tercih ettiği sistem olmuştur. 

 

Op.Dr.Eser Aydoğdu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.eseraydogdu.com.tr

Facebook: Op.Dr.Eser Aydoğdu

İnstagram : @OPDRESERAYDOGDU

Twitter      : @OPDRESERAYDOGDU

 

 
Toplam blog
: 77
: 145
Kayıt tarihi
: 28.11.14
 
 

Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu  Samsun doğumlu… Erciye..