Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '18

     
    Kategori
    İnternet
     

    SEO’ya Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?

    SEO’ya Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?
     

    seo


    SEO danışmanlığı hizmeti vermekte olan çok sayıda şirket bulunmaktadır. Bu şirketler hakkında bilgi almak isteyen kişiler ise sosyal medya sitelerinden ve farklı sitelerden bilgi aramaktadırlar. İnternette SEO için yazılmakta olan çok sayıda makale ile karşılaşmak mümkündür. Fakat bu makalelerin çoğu aynı olduğundan dolayı, farklı bilgilere ulaşılamamaktadır. Bu yüzden SEO ile ilgili makale yazılırken de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

    SEO ile alakalı olarak bir makale yazmak istiyorsanız ilk olarak içerikleri konunuzla uyumlu olması gerekmektedir. Konu ile ilgili alakasız içeriklere yer vermeniz, kullanıcılar tarafından pek beğenilmeyecektir. Aynı zamanda içeriklere dikkat ettiğiniz kadar cümlelerin birbiri ile olan ilişkilerine de dikkat etmelisiniz. Cümlelerin anlamlarına önem verdiğiniz kadar, yazım hatalarına ve noktalama işaretlerine de önem vermelisiniz. Böylelikle düzgün cümleler kurarak anlamsız cümleler kullanımını engellemiş olursunuz. Cümlelerin birbirinden alakasız olması makalenin bütünlüğünün bozulmasına sebep olacaktır. Makalenizin diğer makalelerden farklı olması için özgün olmalısınız. Diğer sitelerde yayınlanmış olan yazıları kullanmanız, sizin yazınızın özel olmasını engelleyecektir. Kullanılması gereken anahtar kelimeleri anlamlı olarak kullanmazsanız, cümlenin anlamının bozulacağını da unutmamalısınız. Ayrıca yazılarınızdaki başlığın ve giriş paragrafının kullanıcıların direk dikkatini çekeceği için, anlamlı ve uyumlu olarak seçilmesi gerekmektedir. Ayrıca kelime sayılarına da dikkat edilmelidir. Giriş kısmının kelime sayısının fazla olmaması, genel olarak daha çok tercih edilmektedir.  Ayrıca makalelerdeki kelime sayılarının çok kullanılması, kullanıcıları sıktığı için yazılar farklı başlıklar altında yazılmalıdır.

    Kurumsal SEO danışmanlığı hizmetinden yararlanmakta olan pek çok marka ve kurum bulunmaktadır. Bu yüzden SEO hakkında internette yayınlanan bilgiler değişmektedir.  Ancak genel olarak makalelerin yazımı aynıdır. Size Adtorium'u önerebilirim.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 101
    Kayıt tarihi
    : 05.10.17
     
     

    Herşeyi seviyorum ama birşeyi sevmiyorum od a yalanlar... ..