Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '18

 
Kategori
Güncel
 

Savcılık Politik Davrandı "Belgeler Gerçek, Para Gitmedi" İki Taraf da Yargı Bizi Haklı Buldu Diyor

Savcılık Politik Davrandı "Belgeler Gerçek, Para Gitmedi" İki Taraf da Yargı Bizi Haklı Buldu Diyor
 

Malum, Man Adası belgeleriyle ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Belgelerin gerçek olduğunu ama adı geçen şirkete para gitmediğini” bildirerek dava konusunda takipsizlik kararı verdi.

Haliyle bu sonuca bakınca verilen kararla taraflardan birinin küstürülmemeye çalışıldığı izlenimini edindik. Yargı kararları asla durumu idare etmez, neyse odur; altta kalanın canı çıksın.

Bu karar taraflar arasındaki kavgayı bitirmek yerine daha da alevlendirdi. Evet, bir sonuç çıkmadı ama iki taraf da “biz haklıyız” yarışına girdi ki alınan karara bakılırsa böyle davranmaları normal.

Bir yargı kararında iki taraf birden haklı olabilir mi? Belgeler gerçek dendi CHP sevindi, para gitmedi dendi AKP sevindi.

Davayı CHP kaybetmiş gözüküyor, karşıyı mahkûm ettiremedi ki yandaş medya da bunu söylüyor.

Peki Kemal Kılıçdaroğlu TV’den dekontları sallarken AKP’li yetkililer “O belgeler sahte yok öyle belge” demediler mi? Yargı inceledi belgeler gerçek çıktı, bu durumda AKP davayı nasıl kazanmış oluyor? Hem paranın gitmesi önemliyse gelmesi de araştırılmalı. Yetkililerin bu belgelerden haberi yok mu, sahte diyorlar gerçek çıkıyor, nasıl iş bu!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..