Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Parasız yatılı Darüşşafaka Özel Lisesi'nde iki yılı hazırlık sınıfı olmak üzere yedi buçuk yıl okudum. Son yarı dönemi Paşabahçe Ferit İnal Lisesi'nde tamamlayarak lise mezunu oldum. İyi İngilizce bilirim. Para için çalışmaktan emekliyim. 1953 doğumlu, evli ve iki çocuk babasıyım. İlgi alanlarım: Edebiyat, fotoğraf çekimi,..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Laiklik - Din - Adalet

İyi irdelenmiş. Laiklik özde görülmüştür. Teşekkürler. Bence laikliğe aykırı olan siyasetin dinsel görüş bildirmesi ve hizmet eylemi değildir. Aykırı olan din adamlarının dinsel görüyle siyaset yapmasıdır. Bizim dikkat etmemiz gereken de budur; Din yetkilisi sayılanların, resmi ya da sivil olsun, dinsel görüyle siyaseti biçimlendirip laik devleti teokratik devlete dönüştürme gayretidir. Laik demokraside devlet yöneticilerinin dinsizmiş gibi davranma gereği ve zoru yoktur. Sadece her inanca ve inançsızlığa aynı hizmet sunumu sağlamakla görevlidir. Laikliği biçimsel kavramından çok öz kavramıyla tanımlamaya çalışan değerli bir yazı olmuş.

10 Eylül 2021 20:19
ISTE YETER KI

Cemile Torun adına tıkladığımda sizin yazı başlığı çıkmıştı. Ben de önceki yorumu yanlışlıkla onun adına hitaben yazdım. Onu yok sayalım. Bu yorumda tebrik edeyim sizi. "Yeter ki iste ve sabırla gayrete gel;" zaman her şeyi oldurur. Doğrusu azminize ve sabırlı gayretinize hayran kaldım. Çok güzel bir örnek yaşam yazısı olmuş. Tebrikler!

05 Şubat 2021 14:39
Bilimsel Terapi-Yaşam Koçluğu

Başımıza gelen her şey ne bizim kusurumuzdan ne yeteneğimizdendir. İşte bu gerçeği görmeye yardımcı güzel bir yazı olmuş. Tebrikler! Bize düşen hayatın yaşamsal olgularını bilmeye ve bildiklerimizle kendimize yaşamsal bir anlam biçmeye gayretli olmaktır. Bunun için de birlikte yaşadığımız insanları tanırken kendimizi de onlara gerektiği kadar ancak dürüstçe tanıtmalıyız. Kim kendi anlamını sadece bir kişiye danışarak ve kendini başkalarından saklayarak saptayabilir ki?

18 Kasım 2020 11:02
 
Toplam blog
: 363
: 1765
Kayıt tarihi
: 04.08.08