Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir Hayranlarının Acun Ilıcalı’dan Büyük Beklentisi!

Seçkin Özdemir Hayranlarının Acun Ilıcalı’dan Büyük Beklentisi!
 

izleyici onu istiyor!


 

Yakışıklı ve ünlü oyuncu Seçkin Özdemir’in hayranları Acun Ilıcalıya O Ses Türkiye Yılbaşı programında yetenekli oyuncuyu da görmek istediklerini sıkça dile getiriyor. Acun Ilıcalının sosyal medya hesaplarına sıkça mesaj atan hayranların isteğini bakalım Acun Ilıcalı dikkate alacak mı?

Öte yandan Seçkin Özdemir’in youtube da 6 Milyonu geçen dizi için söylediği şarkıları var. Şarkı söylemeyi ve gitar çalmayı oldukça seven oyuncu bence de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yer alsa çok iyi olurdu. Sempatik tavırlarıyla milyonların sevgisini kazanan Seçkin Özdemir’i  umarım programda görürüz…

Ünlü oyuncunun hayranları Acun Ilıcalı’ya sık sık mesaj atıyor sosyal medyada bu konu ile alakalı bakalım olumlu bir sonuç alabilecekler mi?

Şu sıralar gelen teklifleri değerlendiren Özdemir boş zamanlarını dinlenerek ve arkadaşları ile vakit geçirerek değerlendiriyor.

Ünlü oyuncunun hayranları ise en kısa sürede ekranlara dönmesini istiyor. Yetenekli oyuncu bakalım ne zaman ve nasıl bir proje ile ekranlara dönüş yapacak ?

Çetin Kaya

Twitter/ Fankafacetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..