Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz Sosyal Medyayı salladı! Ateş Böceği dizisi yaza damgasını vuracak!

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz Sosyal Medyayı salladı! Ateş Böceği dizisi yaza damgasını vuracak!
 

Çok iyi bir ikili oldular!


Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in paylaştığı Ateş böceği dizisi çekimleri başlar başlamaz sosyal medyada gündem oldu!

Star TV Ateş Böceği dizisinin setinden kareleri ve dizi ile ilk bilgileri resmi sitesinden yayınlandı. Özellikle Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yan yana olan pozları sosyal medyada çok beğenildi. Birçok sosyal medya kullanıcı Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in çok iyi bir ikili olduklarını ve çok yakıştıklarını dile getirdi.

Star TV nin resmi sitesinde yaptığı bu haberden sonra Ateş Böceği dizisi Twitter da en çok konuşulanlar arasına ‘’#AteşBöceği’’ etiketi ile girdi ve uzun bir süre gündemde durdu.

Dizi ile ilgili diğer ayrıntılar ise şöyle ;  Senaristliğini Ebru Hacıoğlu’nun üstlendiği  yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu yapımcılığını MİA YAPIM’ın üstlendiği  dizinin kadrosunda Çağrı Çıtanak, Seda Güven, Derya Alabora, Belma Canciğer, Gözde Çığacı ve usta oyuncu Durul Bazan gibi isimlerde yer alıyor…

Dizinin konusu ise şöyle :

Aslı ve Barış’ın aşkı çok konuşulacak. 
Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı: Barış (Seçkin Özdemir) Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız: Aslı ( Nilay Deniz). Nam-ı diğer Ateşböceği. İkilinin yolları kesişince, hayatları değişecek ve aşk dolu bir serüvenin içine girecekler. 
Çekimleri Kadırga ve Beykoz’da devam eden dizi, sıcacık aşk hikayesi ile kısa sürede izleyenlerin favorisi olacak. 

Dizinin kadrosu bana göre göz dolduruyor. Tiyatrocu ağırlıklı bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi bence son yılların en sağlam oyuncu kadrosuna sahip olan gençlik dizisi.

Yakışıklıoyuncu Seçkin Özdemir özellikle ayrıcalıklı yüz hatları ve kendine özgü karakteristik oyunculuğu ile kendini yer aldığı her projede ispatlamış farkını ortaya koymuş bir isim.

Nilay Deniz ise son dönemin yükselen isimlerinden… Güzel oyuncu oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok önemli diziye yer aldı ve özellikle son dizisindeki oyunculuk performansı ile izleyiciyiden alkış aldı…

Ateş Böceği dizisi daha başlamadan Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir ikilisi oldukça yakıştırıldı. Dizinin konusu ise bana göre standart gençlik dizilerine göre daha sağlam…

Ateş Böceği dizisi görünen o ki yaza damgasını vurmaya geliyor. Dizinin fragmanının ise 1-2 hafta içinde çıkması bekleniyor…

Çetin Kaya 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..