Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay Bir Nefes Yeter filmi ile geliyor!

Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay Bir Nefes Yeter filmi ile geliyor!
 

Seçkin Özdemir Beyaz Perdeye Adım Atıyor!


Dün gece görümce filminin galasına giden Tüvana Türkay   verdiği röportajda Seçkin Özdemir ile yakında Bir Nefes Yeter adlı güzel ve ağır bir dram filmine başlayacağız açıklamasında bulundu.

Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir  uzun süredir katıldığı sohbet programlarında bir film yapmak istediğini ama arzu ettiği gibi bir proje beklediğini dile getiriyordu son yıllarda.  Ve beklenen haber sonunda geldi yakışıklı oyuncu Tuvana Türkay ile Bir Nefes Yeter  adlı ağır bir dram filminde başrolü paylaşacak.

Haberin ardından Seçkin Özdemir’in sosyal medyada ‘’Fankafalar’’ adını taktığı hayran kitlesi ile ünlü oyuncuya tebriklerini ve başarı dileklerini dile getirdiler.

Özellikle Muhteşem Yüzyıl ve Bir Aşk Hikayesi dizilerindeki olağanüstü ağlama performansları ile izleyicinin hafızasına kazınan ve adeta dram seven yerli yabancı izleyicinin en iyi ağlayan erkek oyuncu lakabını taktığı Seçkin Özdemir sinema sektörüne sonunda giriş yapıyor.

Özellikle Azerbaycan ve Arab ülkelerinde büyük kitlelere ulaşan Seçkin Özdemir’in film haberi daha şimdiden büyük merak konusu oldu.

Özellikle Seçkin Özdemir son yılların en iyi dram oyuncularından biri olarak gösteriliyor çoğu yorumcu tarafından. İlk sinema filmi de ağır dram olacak. Görünen o ki Seçkin Özdemir filme gidenleri duygudan duyguya geçirecek.

Seçkin Özdemir’in en vurucu yanı saniyeler içinde duygudan duyguya çok hızlı ve profesyonel mimiklerle geçebilmesi. Gözleri ile de duyguyu direk yansıtan Özdemir bence bu ilk sinema filmi olduğu için hiç olmadığı kadar üstüne gidecek ve kendi sınırlarını bile geçecektir. Ben Seçkin Özdemir’den çok vurucu performanslar bekliyorum şimdiden.

Filmin çekimleri ne zaman başlayacak? Ya da oyuncu kadrosunun tamamında kimler var ? şuanda büyük bir merak konusu…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..