Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir yeni imajı ile sosyal medyayı sarstı!

Seçkin Özdemir yeni imajı ile sosyal medyayı sarstı!
 

Yeni İmajı olay Oldu!


Yetenekli ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir geçtiğimiz günlerde Kiralık Aşk dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Diziye ne kadar süreliğine dahil olduğu şimdilik bilinmiyor ama dizi için değiştirdiği imajı ile şimdiden fazlaca konuşulmaya başlandı.

Sosyal medyada şu sıralar dizinin kendisinden çok dizinin kadrosuna dahil olan Seçkin Özdemir konuşuluyor.

Yetenekli oyuncunun hayranları ise yeni imajını oldukça beğendi ve yakışıklı oyuncuyu beğeni mesajlarına boğdu!

Ayrıca hayranları dün akşam twitter da açtıkları SeckinOzdemir LegendIsBack adlı etiket ile uzun süre TT listesinde kalmayı başardı.

Bir Aşk Hikayesi dizisinde canlandırdığı Korkut Ali karakteri ile oyunculuğundan söz ettiren yakışıklı oyuncu özellikle ağlama sahnelerindeki olağanüstü performansları ile tüm ülkeyi ekrana kilitlemişti. Ayrıca o dönem oyunculuğu ile sektörü sarsmıştı.

Bir çok eleştirmen tarafından ülkedeki en iyi ağlayan erkek oyuncu olarak görülen Seçkin Özdemir bakalım yeni dizide bol , bol ağlayacak mı ? Seçkin Özdemir in ağlaması o kadar meşhur ki bazı izleyiciler dizide ağlayacaksa sırf onun için diziyi izlerim diye yorumlar yapıyor…

Seçkin Özdemir daha dizi başlamadan gündeme oturmuş durumda şuan dizinin kendisinden bile daha fazla merak ediliyor konuşuluyor. Herkes yakışıklı oyuncunun dizide hayat vereceği Pamir Merdan karakterini merak ediyor…

Çetin Kaya

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..