Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '18

 
Kategori
Güncel
 

Şehir Hapishaneleri Modeli

Şehir Hapishaneleri Modeli
 

Enerji Birikmesi

   Depremler, statik elektrik, doğa olaylarının tamamı doğa olayları olarak biriken basınçların gevşemeye ihtiyacı olduğunu ortaya koyar. Dolan şeyler daha fazla dolduğunda ya patlarlar, ya da manuel olarak havaları alınarak basınç azaltma yoluna gidilir. İnsan dahi böyledir. Bunu yetişkin her erkek ve kadın belli zamanlarda bu enerjiyi açığa çıkarmaya ihtiyaç duyar.

     Patlamalar uzaktan kumanda sistemleri ile insani yöntemlerle uzun zamandır kontrol edilebiliyor. İddialara göre ABD’de meydana gelen kasırgaların nerdeyse tamamının Rus isimleriyle özdeşleştirilmesi, bu kasırgaların zaman zaman da yangınların diğer güçler tarafından yapıldığına inanıldığının göstergesiymiş. Bazı ülkeler doğa olaylarını denetim altına almakla üretimi denetledikleri gibi, insanları da denetlediklerine dair ciddi bulgular ve de inanışlar var.

            Tüm dünyanın ortak bir dine doğru savrulduğu şu günlerde birçok insanın son demokrasiden sonra aslında demokrasinin sırtında ilerleyen ve demokrasiyi Truva atı gibi kullanan emperyalizm tek toplum idealine çok sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

            Gençler kıyafetleri farklı olsa da aynı oyuncaklarla büyüdüler.

            Çocuklar farklı ülkelerde olmalarına rağmen aynı çizgi filmleri izlediler.

            Yetişkinler merkezi Hollanda’da bulunan merkez tarafından üretilen yarışma programlarının esiri oldular.

            Haber programları daha fazla inandırıcılıklarını kaybediyor.

            Tüm dünya kitapçılarının raf düzeninden başlamak suretiyle hemen her şey birebir aynı. Popüler yazarların saç modellerinin dahi aynı olması o ülkeler için de bizde olduğu yazarlar tasarlandığını gösteriyor.

            İnsanlar her geçen gün daha da umutsuzluğa kapılıyor. Yasaların fakirler ve dürüstler için hemen her ülkede olduğu yaygın bir kanaat haline geliyor. Umutsuzluk ve buna bağlı hemen her ülkede sıradan insanlar üzerindeki potansiyel artıyor. Bir müddet uyuşturucu, pornografi, içki, spor bir süre sıradan insanları oyalamaya yetse de bir müddet sonra aslında fena halde kandırıldıklarını anlamaları ve popüler kültürün icat ettiği tüm eğlence türlerinin, kendilerine dikte ettirilen tüm eğlencelerin aslında bir yanılsamadan ibaret olduğunu anladığı zaman sistemin yapabileceği tek şey kalıyor. Şehir hapishanelerin büyütmeye yönelik projeler yapmaya veya daha da iyisi şehirleri tamamen hapishanelere çevirmek izleyecek. Belki de şu anda şehirlerin modernlerin hapishaneleri olduğu zamanları yaşıyoruzdur kim bilir?

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..