Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '09

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii'den şubat ayı burç yorumu

Semavii'den şubat ayı burç yorumu
 

Gezegenler ve Enerji


Semavii’den ŞUBAT AYI Yıldız Yorumları

(Not: Gelecek yorumu için Yükselen Burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.)

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Aya gergin başlıyorsunuz. Huzursuz ve sinirli. Ancak dert etmeyin, ilerleyen günlerde beklediğiniz desteği alacaksınız, özellikle de bayanlardan. Siz yolunuzdan şaşmayın. Belki de bu ay bir sürpriz olay sizi bir amacınıza ulaştıracak. Gerginlik yerini tatlı duygulara bırakacak.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Geçen yıldan aldığınız güçle girişimleriniz hayata geçti. Ancak çok fazla açılma ve kendinizi çok parçaya dağıtma söz konusu bu ay. Yorulacaksınız. Yaşça büyük birinin sorunuyla meşgul olabilirsiniz. Kiminiz de kendi duygularıyla baş etme çabası içinde olacak. İkilem var.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

Bu ay en şanslı burçlardan biri sizinki. Beklentileriniz ve umutlarınız yükseliyor. Uzun yoldan, görüşmelerden güzel gelişmeler var. Belki bir tel belki bir ziyaret önemli bir derdinize deva olacak. Bu ayki Ay Tutulması size şanslı bir kapı aralayacak. Bir ilke imza atacaksınız.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Epeydir yaşadığınız krizli dönemle hayatınızı dengede tutmayı ve olaylara geniş bakmayı öğrendiniz. Değişiyorsunuz farkında mısınız? Beklentiler, istekler, düşünceler köklü değişim içinde. Parasal bir aksilik yaşanabilir bu ay. Ama işleriniz ve ilişkileriniz daha iyi olacak.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Ayın 9’undaki Ay Tutulması bazınızı duygusal anlamda zorlayacak. Kendinizi birinin karşısında güçsüz ve savunmasız hissedebilirsiniz. Ama kendinizle ilgili bir gerçeğe de ulaşacaksınız. Sosyal hayatınız çok hareketli. Bekarlar birden evlilik kararı verebilir veya tersi.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Günlük hayatın keyifleriyle ve işle meşgul olacaksınız. İş konusunda ailede birlik oluşmuş, karşılıklı dayanışma. Bu sizi diğer insanlarla ilişkilere karşı güçlü yapmış. Bu ay gösterdiğiniz olgunluk ve başarınızla beklediğiniz taktiri alacaksınız. Bir arkadaşınız işten çıkabilir.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Şanslı döneme girdiniz. Gerçekten aşk, sosyal hayat, işte terfi vs şanslısınız. Bu ay 9’undaki Ay Tutulması bazı Terazileri pozitif etkileyecek. Bir duygu patlaması yaşayacaksınız. Ve bu hoşunuza gidecek. Aşk için çok güzel bir ay, her şey bir anda değişebilir. Sürprize hazır olun.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

Ailede bir sorun var gibi. Bir büyüğünüzün rahatsızlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kiminiz ise uzun süredir beklediği büyük bir hedefi için kısa yol, görüşmeler sonucu aradığı desteği bulacak. Evde bolluk sevindirecek. Yaşanılan bir ilişki, iş veya olay ciddi boyut kazanacak.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Para bir taraftan girip öbür taraftan çıkmaya devam ediyor. Devletle, resmi yerle işi olan Yaylar güzel bir gelişme yaşayacak. Bir taşınma, kısa yol olabilir veya kısa yoldan gelen bir ziyaretçi olacak. Taşınmayı düşünenlere ay sonunu tavsiye ederim. Ay sonu neşeli geçecek.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

Bu ay ev masrafı için epey para gidecek. Ama geliriniz artıyor. Adımlarınız sağlam ve cesur. Uzak yoldan, size yabancı kişilerle yaptığınız görüşme veya girişim gerçekten uzun soluklu ve çok geniş ufuklu bir iş. Buna mutlaka devam edin derim. Eski bir aşktan haber var gibi.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )

Bu ay önemli bir amaç için kolları sıvayacaksınız. Mücadele etmeye ve istediğinizi elde etmeye kararlısınız. Bu güzel. Ancak bazınız ayın 9’undaki Ay Tutulmasından etkilenip geri adım atabilir. İşin rengi değişecek ya da sizin duygularınız değişecek. Kısa yol sevindirici.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )

Sezginiz yükselmeye başladı. İçinizde güzel duygular doğuyor. İlişkilerdeki gerginlik devam etse de siz artık farklısınız. Ne istediğinizi iyi biliyorsunuz, kimden destek alacağınızı da. Bir arkadaşlık, veya arkadaş ortamından biri ile duygusal bir gelişme var gibi.

Not: İlgilenenlere duyuru: çok yakında astroloji sitem açılacak.
http://yildizfalim.com/

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..