Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seven Ne Yapmaz Koşar Adım Finale Gidiyor!

Seven Ne Yapmaz Koşar Adım Finale Gidiyor!
 

ATV dizileri ile ilgili olarak yazmayalı bir hayli zaman oldu sanırım. ATV'nin ekranda yer verdiği yapımların birçoğu zirve mücadelesini başarı ile verdiğinden, ATV'nin yakın zamanda dizi yayından kaldırma gibi bir girişimi olmadı. Ama gelen son reyting sonuçları bu girişimin uzun süre sonra gerçekleşebilme ihtimalini ortaya koydu.

ATV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Seven Ne Yapmaz'dan bahsediyorum. Başrollerinde Seren Şirince ve Yusuf Çim'in olduğu Seven Ne Yapmaz için zaman daralıyor. Kendisini nikah masasında bırakıp giden genç ve yakışıklı adama oyun oynayan genç kızın hikayesini anlatarak klişe bir hikayeye sahip olan dizi son haftalarda yaşadığı reyting sıkıntısı ile gündeme gelmişti. İlk bölümlerindeki popülerliğinden uzak bir performans sergileyen dizi dün akşam yayınlanan 7.bölümüyle reyting konusunda yaşadığı çöküşe devam etti.

Dizinin 7.bölümü TOTAL grubunda 3.62 reyting ile 7., AB grubunda 2.02 reyting ile 20. , ABC grubunda 3.02 reyting ile 13.olabildi. Dizinin bir önceki bölümü TOTAL grubunda 4.03 reyting ile 7. , AB grubunda 2.08 reyting ile 17., ABC grubunda 3.01 reyting ile 12.olabilmişti.

Bu sonuçlarla dizinin bir süredir reyting anlamında düşüş yaşadığını, hatta bu düşüşün belli bir noktaya sabitlendiğini görüyoruz. Bu durumun ATV'nin de dikkatini çektiğini, diziye veda turları attırmayı düşündüğünü de biliyoruz. Görmemek için kötü niyetli ya da saf olmak lazım çünkü.

Kırgın Çiçekler, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kanatsız Kuşlar, Aşk ve Mavi, Cennetin Gözyaşları gibi yapımları ile reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan ATV'nin Seven Ne Yapmaz'ın biletini çok yakın bir zamanda kesmesi bekleniyor.

Konu olarak klişe bir yeşilçam filmini hatırlatan ve hafta hafta izleyici kaybeden Seven Ne Yapmaz'ın final haberini ilerleyen günlerde okuruz gibi duruyor.

Bakalım.

 

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..