Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '18

 
Kategori
Kozmetik
 

Sevgililer Günü Makyajı

Sevgililer Günü Makyajı
 

Sevgililer günü geldi çattı. Sevgililer gününde nasıl bir makyaj yapacağınızdan tutun, stilinize kadar her şey çok önemli. Biz de bu özel günde sizlere Blogger Aslıhan Kaymaz ve makyöz Ayşegül Parçalı ile ‘’Sevgililer Günü Makyajı’’ temalı bir çalışma hazırladık.

İki farklı cilt tipinde, iki farklı makyaj ile Sevgililer Günü için farklı alternatifler sunduk. Öyleyse gelin sizler için seçtiklerimize birlikte göz atalım.

Aşkın Rengi Kırmızı
Özel gün makyajı denilince insanın aklına nedense hep neden abartılı makyajlar geliyor. Oysa ki artık gelin makyajlarında bile ana tema doğallık. Biz de bu makyajlarda kırmızının ağırlıklı olduğu, buğulu göz makyajının ön planda tutulduğu, ancak abartıdan uzak bir görünüm seçtik.

Sevgililer günün rengi kırmızı.... Biz de makyajımızda kırmızının ihtişamından vazgeçmedik.

İlk olarak makyaj bazı ile cildi makyaja hazırladık. Ardından kaş kalemi yardımı ile kaşların doğallığını bozmayacak şekilde kaşları doldurduk. Kontur yaparken maske gibi bir ifadeden uzak durmak için cilt tonunun 1 ton koyusu bir fondöten kullandık. Özellikle burun, elmacık kemikleri ve çene kemiğine uyguladık. Allık seçimini şeftali tonlarında seçtik. Gözlerde, kahverengi, bronz ve füme renkleri kullandık. Aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinin üstüne, göz pınarlarına ve burunun kemiğine uyguladık.

Doğal Renklerde Sevgililer Günü Makyajı
Cildi baz ile makyaja hazırladıktan sonra cilt tonuna uygun bir fondöten seçtik. Konturu sadece elmacık kemikleri ve buruna uyguladık. Yoğun göz makyajı ile gözleri vurgulamaya karar verdik. O yüzden nude tonlarda ruj kullandık. Eyeliner ve takma kirpikleri dudakların geri planda tutulduğu makyajlarda kullanmak önemlidir. Böylesine özel bir günde özellikle gözlere anlam ve derinlik katmak için göz pınarlarına aydınlatıcı, göz kapağının orta bölümüne altın rengi ve gölge olarak da koyu kahverengi tercih ettik. Elmacık kemikleri ön plana çıkartmak için yanaklara koyu şeftali tonlarda allık uyguladık. Sizce de sade ama şık bir makyaj değil mi?


Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!


Çekim Fuat Ali Paşa Yalısı ev sahipliğinde gerçekleşti. Kıyafetlerimizi yetenekli Modacı Tuba ERGİN seçti. Aksesuarlarımız, Tuvana AKAT Tasarımı. Fotoğraflar Güfran ÜNSEL’in objektifinden yansıdı, makyajımız Makyöz Ayşegül PARÇALI tarafından yapıldı. Modeller Aslıhan KAYMAZ ve Tuvana EROLTU
Marka danışmanlıkları, eğitimler, öneri ve görüşlerinizi bildirmek için bana aşağıdaki
adreslerden ulaşabilirsiniz.


Mail: tuvanaeroltu@hotmail.com
İnstagram 1: @tuvanaeroltu
İnstagram 2: @tuvanaeroltuilemarkalasma

 
Toplam blog
: 53
: 143
Kayıt tarihi
: 27.12.16
 
 

Bireysel ve kurumsal eğitimler - kabin memuru mülakat eğitimleri - zarafet eğitimleri - imaj eğit..