Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevişme öncesi kadında baş ağrısı

Sevişme öncesi kadında baş ağrısı
 

temsili rsim


Kadını tahrik eden altın nokta beynidir demiştim.  En çok da sevildiği anda heyecanlanır kadın. Erkekten farkı biraz da budur. Zamanlanmış sevişmelerden kaçar. Görev edinmekten nefret eder kadın. Gerektiği için sevişemez. Sevişme zamanı yaklaştıkça midesi ağrımaya başlar, başına vurur sonra ağrı.

Sadece sevildiğini hissettiğinde ürperti müşürü devreye girer. Aşk dolu bir bakış ve gerçek bir dokunuş titretir kadını.

Erkek ısmarlama aşık oyunlarını beceremez. Hissetmezse hissettiremez sevgisini. Erkek düzdür. Güzelseniz bakışları baygınlaşır. Bakımlıysanız ve şık bir kıyafet varsa üzerinizde, sizi boydan aşağı süzer. Size güzel bir kadın oluğunuzu haykırır bakışları. Neyi görüyorsa onu görürsünüz göz bebeklerinde.

Bir davette sizi köşeye sıkıştırır, bilirsiniz. Sizi yüceltir. Aşkla bakar. Güzel şeyler düşünür, güzel cümleler söyler. Siz de yükselirsiniz basamakları. Değer gördüğünüzü bilirsiniz. Sevilmek çıldırtır sizi. Keşke bir fırsat olsa. Sevişmenin en güzel halini yaşarsınız belki.

Erkek bakımlı. Şık bir kıyafet içinde. Yakışıklı. Kadın makyajlı. Saçı fönlenmiş. Üzerinde harika bir elbise. Çıldırtıcı bir koku. Ağızdan çıkan sözler özenle seçiliyor. Aşk güzel iki insanın işidir. Eve gitmek için sabırsızlanan bir çiftsiniz.

Eve gelince “ev haline” geçilir. Pijamalar giyilir. Makyaj temizlenir. Cinderella, Kül kedisine döner. Yüzüne kömür karası sürer adeta. Büyü bozulur. Erkeğin yüzü düşer. Gözündeki aşk pırıltıları söner. Hokus pokus ; Prensesin ev kadınına döndüğü andır. Prens de hemen kocam Hasan’a evrilir. Sevgi dolu fısıltılar yerini soğuk komutlara bırakır. Yatak odasına doğru yolculuk başlar. Yatak, görev alanı halini alır. Adam geceden kalan güzelliği gözünün hafızasında saklayamaz ama sevişmek gerektiğinin bilincindedir. Bu otomatiğe bağlanmış bir dürtüdür adeta. Kadın az önce şımartılan, okşanan prenseslikten, seks partnerliğine düşüşün hayal kırıklığını yaşar. Adapte olmakta zorlanır. Şehvet kendisine değildir. Onu değil sevişmeyi arzulayan bir adam vardır artık karşısında. Başı da ondan ağrır, karnı da…

Başlarda böyle değildi belki. Hep söylenir; eskiden şöyleydi, böyleydi diye… Daha heyecan vericiydi sevişmeler. Ya da ön sevişmesi daha uzundu diyelim. Kadının daha istekli olduğu ilişkilerdi, doğrudur. Önceleri sevgi ifadesine daha sıkça rastlanır. Sonra taraflar vitesi boşa alır. Gider nasılsa, nereye gidebilirse diye… Gitmez oysa. Çünkü yokuş aşağı giden bir yol değil ki hayat. İnişi de var çıkışı da… Eğrisi de var, düz yolu da…

Mutlu evlilikler güzel insanların işidir. Boş bakan bir göze kimse “derin bakışlı” sıfatı yükleyemez. “Ev hali” üniforması ile kocasını karşılayan kadın “”fıstık gibisin” iltifatı bekleyemez. Ev hali rahatlığına dönüştürmeyin kendinizi. “Rahatlık” boş vermişliktir. Ciddiye almamaktır önemsenmeyi. 

Hatırlayın. Otel odasına ilk adımınızı attığınızda ne kadar da özenliydiniz. Tuvaleti şimdiki gibi mi kullanmıştınız. Sevdiğinizin karşısına ilk uzanışınızda nasıl da ürkek bir güzelliğiniz vardı?

İç çamaşırınızı özenle seçmez miydiniz, hatırlayın… Çorabınızı koyacağınız yer bulmak ne kadar zordu. Şimdi ki kadar rahat olmadığınız için, her şey daha mükemmeldi.

Özen gösterin. Sevişme öncesi eşinizin üzerinde ne olmasını istersiniz? Esnemiş ve rengi solmuş bir penye pijamayı ayağınızla iterek çıkarmak mı, yoksa elbisenin fermuarını yavaşça açıp, çorabını usulca sıyırmaktan mı zevk alırsınız? Ya siz? Göbeğine kadar çekilmiş bir pijamayı alelacele çıkardığınızda mı, yoksa gravatı boynunuzdan hızla çekip, gömleğinizin düğmelerini teker teker çözmesi mi daha heyecan verir kadınınıza…

Siz güzelseniz adam da güzel bakar. Adam güzel bakınca siz daha istekli olursunuz sevişmeye. İşin sırrı bu.

Makyajınızla yatın yatağa. Mümkünse uyku kıyafetinizi giymeyin hemen. Bakımlı olun sevişme esnasında. Dişinizi fırçalayın. Güzel kokular sürün. Toplantı ve davet kıyafeti sevişme için en uygun kıyafettir. Ön sevişmelerinize en güzel halinizle başlayın. Sevişmek birlikteliğin en önemli eylemidir. Birlikte yapabileceğiniz en güzel şeydir. Sadece cinsel ilişki yaşamayın. Yalnızca üremek için birleşmeyin. Hayatın en kutsal işini yapın birbirinize. Küfür eder gibi değil ama… Sevişin. Sevin birbirinizi…

Alizarin'den sevgilerle 

 
Toplam blog
: 105
: 7006
Kayıt tarihi
: 27.04.07
 
 

Ereğli - Konya Gazi Lisesi (yatılı) - İstanbul Üniversitesi İşletme (İng) Fakültesi - Ressam ve A..