Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sezon trendi geniş paça jeanler

Sezon trendi geniş paça jeanler
 

Geniş paça jeanler anne sandıklarından çıksın, sokak stilinize renk katsın!


Skinny jeanler, boyfriend jeanler, yırtık jeanler derken, göz ardı ettiğimiz 1970'lerin modası geniş paça jeanler yine popüler olmaya başladı. İspanyol paçalı jean olarakta adlandırdığımız pantolonların son dönemde sokak stilinde çok tercih edilir olması dikkatlerden kaçmıyor.
 
2014 ilkbahar-yaz sezonu koleksiyonlarına baktığımızda bol pantolonların trend olduğunu ve onları nasıl kombinlememiz gerektiğinden bahsetmiştim. Onun bir yansıması olan bol paça jeanlerin de aslında trend olması hiç anormal değil. Bu nedenle ilk fırsatta anne sandıkları açılsın ve 1970'lerden kalma jean var mı, bir göz atılsın derim. :) Yoksa kolaylıkla her markanın yeni sezon koleksiyonlarından da bir tane edinebilirsiniz.
 
Bacakları olduğundan daha ince ve uzun gösteren bu modeller, özellikle dolgu topuk ayakkabılarla kombinlendiğinde başarılı sonuçlar elde ediliyor. Bunun yanında boyunuz yeteri kadar uzunsa, bu pantolonları spor ayakkabı veya babetle tamamlamakta mümkün tabi.
 
Geniş paça jeani giyerken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, pantolonun boyunun yerle aynı hizada sonlanması gerektiği. Yani ayakkabıları tamamen kapatacak şekilde pantolonun bacak boyu ayarlanmalı.
 
Hafta sonu stili olarak hazırladığım kombinde Victoria Beckham’ı da bol paçalı jeanle görmek mümkün. Ünlülerin de oldukça fazla tercih ettiği bu pantolonların sokak stilinde en çok nelerle kombinlendiğine gelin birlikte bir göz atalım.
 
Harika kombinleri http://pimood.com/sezon-trendi-genis-paca-jeane-ornek-13-sokak-stili-2/ bulabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..