Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Sinsirella

Sinsirella
 

İşin içinden çıkamayınca içtenliğime sığındım, haftalardır yazmak, anlatmak istediğim ama bir türlü yazamadığım konu başlığı Sinsirella olsa da,  yazının içeriği BİR SOSYOPAT’ LA DOSTLUK…

Konu bir soyopatla nasıl dost olunur; sosyopat öncelikle bir hedef belirler sonrasında o hedefe giderken kullanacağı insanları. Eğer o insanlar arasında sizde varsanız yada sizin kullanılabilir başka bir şeyleriniz varsa,  o zaten sizi hiç yormaz,  sizi seçmesi yeterlidir, o gelir ve sizinle ölümüne dost olur… gerçekten ölümüne bir dostluk kurarsınız ama bu tektaraflı bir ölüm olur, çünkü sizi yaşayan bir ölüye çevirene kadar asla bırakmaz…taki sizden alacaklarını alana kadar bu sürüp gider.

Gelelim detaylara, bir sinsirella sizin, neye nasıl tepkiler vereceğinizi, hatta nelerden şüphe edeceğinizi bilir. İhtiyacınız olduğunda ona elinizi uzatmanıza gerek kalmaz, o yetişir ve siz daha elinizi uzatmadan o sizin elinizi tutar.

Çok zeki ve sinsi olan bu canlı, sizinle her şeye aynı tepkiyi verir, onunlayken en şaşıracağınız şey, nasıl bu kadar birbirinize benzer oluşunuz olur, eğer hediye etmeyi seven bir insansanız o da öyledir, eğer küfretmeyi seven biriyseniz o da öyledir, adeta sizin bir yansımanız olur. Sonuç olarak, hayatınızın her yerinde sizi tamamlayan biricik dostunuz olur. Siz onu, Allahın size verdiği hediye zannedersiniz.

Yavaş yavaş hayatınızın bütünü doldurur, tek arkadaşınız o olur çünkü başka kimseye yer bırakmaz.  Öncelikle size gerçekleri gösterecek insanları etrafınızdan zekice ve sinsice temizler, fark etmeden sizi yalnızlaştırır, tek sığınağınız sezgileriniz devreye girse de, tam siz bir şeyleri fark edecekken zekice bir hamle ile kendinizi ondan özür dilerken bulur ve çok kötü kalpli olduğunuzu düşünürsünüz.

Sizin gerçek algınız, onun görmenizi istediği şeylerden oluşur. Hiçbir zaman etrafınızdaki diğer insanların neden hep ona haksızlık yaptığını anlayamazsınız. Ancak sizinle işi bittiğinde kendine yeni bir av yada hedef koyduğunda, onun gerçeğiyle karşılaşır uyuduğunuz rüyadan uyanırsınız… ama, o atını alıp çoktan üsküdarı geçmiştir …

En sevdiğim yeri yani uyanışı sonraya sakladım…

“her uykunun bir uyanışı vardır”… Unutmayın

 

 

http://hayatguzelse.com/2017/10/24/361/

 

 
Toplam blog
: 36
: 176
Kayıt tarihi
: 09.08.14
 
 

İçinizde susmak bilmeyen, yazma hayali, söz dinlemez başedilemez bir ruh taşımanın gizli büyüsü....