Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '18

 
Kategori
Meslekler
 

Site Üzerinden Satış Yaparak Para Kazanma

Site Üzerinden Satış Yaparak Para Kazanma
 

E-bay, ali-Express, amazon, gitti gidiyor, n11 tarzı sitelerden satış yaparak internet üzerinden para kazanmanız mümkündür. Bu yöntem günümüzde internetten en çok kazandıran yöntemdir. Ancak site üzerinden satış yaparak, İngilizce adı ile Dropshipping ile para kazanmak istiyor iseniz uzmanlık seviyesinde bir bilgiye sahip olmanız gerekmektedir.

İnternette bu işin eğitimini veren kişiler çok kolay olduğunu İngilizce bilmeyen birisinin bile kolaylıkla yapabileceğini belirtmektedir. Ancak iş sanıldığı kadar kolay değil ve direk internetten satış yapıyım cebime para girsin olayı yok.

Dropshipping yöntemi ile para kazanmaya karar verdiyseniz eğitim almanızı tavsiye ederim ancak yüksek fiyatlı kesin bu eğitim çok iyidir diye düşünmeyin. Fiyatı yüksek olarak söylemek bir pazarlama yöntemidir. Ayrıca internet üzerinde program satışı yapan sitelerde bulunmakta 1800-3000 TL arasında program fiyatı istemektedirler.

İşe şu yönden bakmanızı istiyorum; madem bu insanlar bu kadar kazanıyor niye bu şekilde para kazanmaya çalışıyorlar. Bunun nedeni işin aslında kolay olmaması. Özellikle zenginlikleri ile dikkatinizi çekmeye çalışıyor, bu yolla zengin olduklarını belirtiyorlar. Ancak onlar bu yöntem ile videolarda ya da resimlerde gördüklerinizi elde etmedi.

Bu işi ciddi manada öğrenmek istiyor iseniz size tek tavsiyem satış sayısı yüksek kişiler ile bağlantıya geçmeniz. Bu kişilerden size yardım etmesini rica etmeniz gerekiyor. Kendi zamanlarından harcayıp size yardım edicekleri için belli bir ücret talep edebilirler.
 
*Şunu not olarak belirtmem gerekiyor. Eğer elinizde bir birikmiş para yoksa bu işe hiç girmeyin. Çünki bu işlem aracılığı ile para kazanmak istiyorsanız sizinde para harcamanız gerekiyor. En azından reklam maliyetlerini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Diğer makalelerimden satış yaparak para kazanma, Dropshipping ile para kazanma hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
 
 
https://www.seninlekazanalim.com/2018/06/site-uzerinden-sats-yaparak-para-kazanma.html
 
Toplam blog
: 11
: 386
Kayıt tarihi
: 10.06.18
 
 

22 yaşında makale yazmayı seven İşletme Bilgi Yönetimi öğrencisiyim. Linkedin:https://www.linkedi..