Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmak bir tutku benim için. Yıllardır yazmayı seven biri olarak, bilgisayarın icadı ve gelişen teknoloji sayesinde internetin bulunuşuyla günlük tutmanın internete taşınması ve istenilen herkes ile paylaşılması en cok benim gibi yazmayı sevenlere yaradı sanırım. İçimden geldiği gibi, doğal, yaşadıgım ve paylaşmak istedigi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Olgun haller

Ee herşey hazır... :)Ben de neden uzun zamandır bu kızın sesi çıkmıyor ki diye düşünüyordum.

27 Temmuz 2012 11:36
Mavi Tanrının aşkı

Öyle bişeylere bakarken bakın ne buldum. Tam da konuştuğumuz konuya uygun, hatta benim yine benzer bir yorum. Sevdiğim yazarlardan Ersin bey'n blogunu izni olmadan burdan tekrar linkini veriyorum. http://blog.milliyet.com.tr/renkler--kokular--sesler-ve-anilar-/Blog/?BlogNo=319385 Ersin bey affınıza sığınıyorum :)

06 Mart 2012 14:09
Mavi Tanrının aşkı

Sevgili hocam, bu nasıl anlatılır bilmem ki.. Deneyecegim ama size maille. Bloglaştırmak şimdilerin işi değil... Ama bir örnek vereyim. Dün Füsuncuğumla body losyon almaya gittik. Ama güzel kokulu olsun diyoruz. Kız çilek, mango envai çeşit saydı. Dedim yok öyle değil. Yeşil koksun istiyorum. Kız durdu baktı. Ne demek o dedi. Fresh mi yani dedi. "boşver" dedim. Sen koklatmaya devam et. :)

02 Mart 2012 13:09
 
Toplam blog
: 91
: 1012
Kayıt tarihi
: 24.02.09
 
 
 
 

 
Bilinmedik bir hüzün var içimde,bir gariplik.Anladım ki,ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik.