Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah Beyaz Aşk Dizisinin Sert Aşk Hikayesini Seyirci Sever

Siyah Beyaz Aşk Dizisinin Sert Aşk Hikayesini Seyirci Sever
 

Kanal D’nin beklenen dizilerinde “Siyah-Beyaz Aşk” gün ve saat olarak artık ne zaman yayınlanacak biliyoruz. Baktım da Siyah Beyaz Aşk dizisini 31 Ağustos günü köşemde işlemişim.[1] Tüm detaylarını verdiğim diziyi merakla bekliyorduk.

 Epey zaman geçmiş satırlarımda yer almamış, tanıtım ve fragmanlardan fark ettiğiniz gibi İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı karakter (Ferhat) biraz sorunlu. Canım lafın gelişi biraz sorunlu dedim, adam bildiğin psikopat!

Neyse biz detaya girelim dizinin karakterleri Ferhat ve Aslı (Birce Akalay) aslında birbirine zıt iki karakter. Haliyle dizimizin adı da Siyah- Beyaz Aşk, her ne kadar bu iki karakterin birbiri ile uyumsuz olduğunu düşünsek de sonunu aşkın belirleyeceği bir dizi.

Pek benim tarzım değil, ben zıtlaştığım kişi ile arkadaş bile olamam ama insanlara bakıyorum pek mutlular bu durumdan, böyle olunca hoşlarına gidiyor ve aşık oluyorlar. Tabiî ki sorun bende! Herkes bu tarz ilişki sevdiğine göre sorun bende demektir.

Ferhat ve Aslı aslında adların da bile aşksal, masalsı bir çağrışım yapıyor. Ama efsanelere göre yanlış kişilerin aşkını bekliyorlar ( Aslı, Kerem’i sever, Ferhat da Şirin’i) işin şakası tabi ki… Biraz zorlu ve sert kişilikli olan Ferhat bakalım nasıl bir aşk öğretecek Aslı’ya ya da Aslı Ferhat’ı yoluna getirmesini bilecek mi?

16 Ekim Pazartesi saat 20:00 de Kanal D ekranlarında bizlerle buluşacak olan dizi fragmanlara bakılırsa çok sert sahnelerle birbirine tutulacak iki aşığı bizimle tanıştıracak. Pazartesi curcunasında ne kadar yer bulur bilmem ama İsimsizler’den daha idealı olacağı belli…

Hayatta idealı işlere imza atmanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

[1] http://blog.milliyet.com.tr/kivanc-tatlitug-ve-tugba-buyukustun-den-miras-bir-senaryo--birce-akalay-ve-ibrahim-celikkol/Blog/?BlogNo=568337

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..