Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Şok! İçerde final yapıyor!

Şok! İçerde final yapıyor!
 

Ülkemizdeki yaratıcılık seviyesini gösteren belirgin kavramlardan ve alanlardan bir tanesi sanattır. Sanatın herhangi bir dalında yaratıcılığa olan ihtiyacın ve isteğin varlığına şahit olmak mümkün. Bu dalların arasında yer alan senaristlik ve oyunculuk mesleklerinde de bu tür bir potansiyelin zorunlu oldugu biliniyor. Bak böyle iken bu insanların haftada ya da yılda çok kısıtlı surede iyi işler yapmasını beklemek yaratıcılığa darbe vuruyor. Bu yüzden de zaman geçtikçe sıkıcı hale gelen ve kendini tekrar eden yapımlarla sık sık karşılaşıyoruz. 

Bu sıkıcılık halinden kurtulmak isteyen yapımlar ve yapımcılar ise kalıcı çözümler aramaya başladı. Bu konuda örnek teşkil edebilecek bir adımın haberi Show tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinden geldi.Pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımı durumda olan ve bu yüzden her bölümü merakla beklenen diziden sürpriz bir haber geldi.  

Başarısı ile parmak ısırtan dizi hikayenin saçmalamaması için sezon sonunda final yapma kararı aldı. Son olarak Uğur Yücel gibi dev bir ismi kadrosuna katan dizi bu sayede yalnızca bir sezon ekranda kalmış olacak.

Açıkçası reyting yüzünden saçmalamayı göze alan bu kadar iş varken, bu kadar iyi bir işin böyle bir karar alması alkışı hak ediyor.  

Diğerlerine örnek olması dileğiyle.

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..