Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Son Çıkış 4. bölüm Kenan sırrın peşinde

Son Çıkış 4. bölüm Kenan sırrın peşinde
 

Son Çıkış 4.Bölüm Fragmanı


Son Çıkış Cesur ve Zeynep'in, Kenan, hapishanedeyken yaşadığı yanlışlıkları asla telafi edemiyecekleri yakınlaşmayla sonlamıştır. İkiside bundan sonra Kenan'ın, yüzüne dik bakamıyacaklar, içlerinde vicdanlarının acılarını taşıyacaklardır. Yakınlaşmalarınıda gizlemek zorundadırlar, çünkü Kenan'ın, ne kadar gururlu, namusuna düşkün birisi olduğunu bilmektedirler. Öğrendiği anda asla ikisinin yüzüne bakmayacağı, üstelik kendi canının yandığı kadarda, can yakacağını bilmektedirler.

Son Çıkış 4.Bölüm Fragmanı sırların perde arkası artık görülmeye başlayacaktır. Kenan, Zeynep'in, ondan uzaklaşmasının sebebinin altında yatan başka olayın olduğunun farkındadır. Bunu Cesur'la, gizli, şifreli konuşmalarına bağlayarak ikisinin yaşadığı olaydan kaynaklandığını anlamıştır. 

Bundan sonra Zeynep'i de, göz hapisine alarak Cesur'u da, soru yağmuruna tutacaktır. Öğrendikleri gene sıfır olsada akıllındaki soru işaretlere cevap bulamadığı her dakika öğrenmekten vazgeçmeyecektir. Cesur'un, korkusu kardeşine yaptığı yamuk, onu karşısına almaktadır. Bakalım Kenan, Zeynep ve Cesur'un, sırrını öğrenebilecek mi?

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..