Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Son dakika... Balbay itiraf etti... Ulusalcılar şokta...

Son dakika... Balbay itiraf etti... Ulusalcılar şokta...
 

Ülkemiz son derece hareketli günler geçirmekte... Anayasa Mahkemesi'nin Demokratik Toplum Partisi'ni kapatma kararından sonra Mustafa BALBAY'ın itirafı gündeme bomba gibi düştü. Yaşanan bu gelişmeden sonra Ergenekon davasının rotasının tamamen değişmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere yıllardır Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara Temsilciliği görevini yürütmekte olan Mustafa BALBAY terör örgütüne üye olmak suçundan dokuz aydır tutuklu olarak yargılanıyordu. İsmi (elbette) gizli tutulan bir ajansın az önce geçtiği habere göre Mustafa BALBAY'ın koğuşundan önceki gece "<ı>darbe... darbe..." sesleri gelmeye başladı. Cezaevi görevlileri olay yerine intikal ettiğinde Mustafa BALBAY'ı koğuşun içinde sinirli bir şekilde dolaşırken buldular. BALBAY'ın kendinden geçmiş bir şekilde;

<ı>

"-Ne kadar küçük bir koğuş burası... Yerim dar be...! Yerim dar be..!"

şeklinde söylendiğini tespit edip anında tutanağa geçirdiler.

Mustafa BALBAY'ın bu konuşmaları ile <ı>"yerinin darbe olduğunu"<ı> alenen itiraf ettiği ve darbecilerin yanında, onların saflarında olduğunun mesajını verdiği bildirildi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine beş binden fazla makale ve yirmi üç adet kitap yazan BALBAY'ın suçunu itiraf etmiş bir terörist olarak yargılanması bekleniyor.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

 
Toplam blog
: 262
: 1569
Kayıt tarihi
: 27.09.07
 
 

Anadolu'nun doğusunda sonradan ismi değiştirilen köylerden birinde zemheri zamanına denk gelen bi..